Skolebygning, Sofienberg
Norges Markedshøyskole, Sofienberg, Oslo.
Bildet inngår i albumet Store, stygge? - Inspirert av alle bildene som fremstiller Postgiro-bygget som stort og stygt, tenkte jeg her at jeg skulle vise at flere på ''stygg-norsk-arkitektur''-listen er pene. :-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-09-10 21:30:16
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon IXUS 400
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTok bildet tidlig på kvelden. Himmelen var grå, men ble hvit på bildet. Jeg guffet ned på farge og kontrast og slik ble himmelen veldig grå.

    (Grrrrr - det grå har jo blitt rosaflekket på veien fra PC min til nettet.)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger415
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_60338} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Steinulf L.
Dette er fine flater med god tekstur. Som sådan er det et fint bilde. Men som et bilde i serien Store Stygge er jeg ikke sikker. Det er for pent!
Caroline M. S.
Takker! Jeg har nå endret litt på serienavn og beskrivelse. He, he - det var visst bare jeg som forstod den forrige. :-D

Dette bygget har så vidt jeg vet fått pris for å være god arkitektur og fin bruk av naturstein. Jeg synes det er fint, men det er på ''jammer''-listen til mange.
Are-Martin S.
Store stygge som serie? Da skal du jammen få holde på en stund, he he. Litt enig med SL, dette er ikke så stygt. Men det er flott eksponert med fin kontrast. Synd at rosaflekkene snek seg inn.
Krister B.
Jeg lurer neste på om det er mulig å fotografere nedi sprekken, jeg... For det tror jeg hadde vært ganske kult. Arkitektur i makroperspektiv.
Caroline M. S.
He, he - litt sånn som å ta makrofoto oppi bustete nesebor da kanskje? :-)
Tom D.
Bildet ditt ble veldig mørkt på min skjerm; du skulle kanskje ikke ''guffet ned'' farge og kontrast så mye (?)

Tekstur og sprekker kommer godt med her, som andre sier. Lurer på om det hadde gjort seg enda bedre med kamera ørlite lenger ut fra veggen, slik at det som jeg antar er et vindu lenger oppe hadde kommet mer med.
Har du en slik variant ?

Som du sikkert skjønner er jeg nok på gyngende grunn når deg gjelder kategorien arkitektur, men en kommentar lærer man (jeg) vel også av - ihvertfall hvis det kommer motkommentarer.
Takk ellers til deg for kommentarer og kritikk til mine bilder.
Mvh Tom
Avsluttet .
Skjønner ideen men jeg synes du mislyktes. Det er lite eller ingenting som fanger mitt blikk og min interesse her. Prøv på nytt og få med noe som kan stanse blikket et lite øyeblikk slik at øynene ikke bare svever endeløst rundt og rundt på bildet.
Caroline M. S.
Takk for kommentarene. Jeg har kikket på noen lysere versjoner etter tips fra dere og legger ut en her, men selv liker jeg best den mørke.

Noe jeg også likte med dette bildet er at jeg nesten ikke kan se at det er en bygning i det hele tatt. Jeg synes det ligner litt på slike meditasjonsbilder folk malte på 1970-tallet. He, he - jeg ble så begeistret over at fasaden ikke lignet på en fasade at jeg ikke tenkte på å ta bilder fra andre vinkler eller litt lenger ut fra veggen. Det skal jeg prøve neste gang jeg er i nærheten av bygget - se om jeg kan få med litt tydeligere vinduer. Takk for tipset. :-)
Bjørn H.
Hei .. syns det er et fint forsøk Caroline, men ditt forrige bilde var mer spennende ,,,

Enig med ML , at øyet for litt for lite holdepunkter ..

For mye flate uten at det sjer så mye .. kKanskje ta bildene når det er litt mer spennende lys.. (morgen, kveld, dramatiske skygger o.s.v. )

Lykke til videre med serien din .. :) og neste bilde --

Bjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu