Veteranbil i Hønefoss
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-11-07 23:22:50
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 30
  • Sigma 15 mm
  • Blender-
  • FilmtypeVelvia
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger409
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_60343} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Steinulf L.

Morsomt utsnitt. Lenge leve fish-eye objektivet. Veldig mettede og fine farger. Likte dette!
Tom E. F.

Greier nok svingen, denne! (Verre med venstresvinger, vil jeg tro!)
Morsomt bilde!
(Litt uheldig med himmelen, bare.)
mvh Tom
Henrik T.

Morsomt! Himmelen var ikke helt bra.

-
Henrik
Krister B.

Tut-tut! Men hvorfor tok du ikke et skikkelig vidvinkelbilde av fronten til bilen, da? For det hadde vært kult! Ellers lurer også jeg på hva som har skjedd med himmelen...
Krister B.

Tut-tut! Men hvorfor tok du ikke et skikkelig vidvinkelbilde av fronten til bilen, da? For det hadde vært kult! Ellers lurer også jeg på hva som har skjedd med himmelen...
Birna R.

gøy med veteranbil i fiskeøye-hønefoss med LAM. jeg fikk meg en morralatter.

da tilgir jeg gjerne at du har vært litt tung på labben i PS med bl.a. himmelen.
Avsluttet .

hei Lars-Anders
Knallmorsomt bilde du har laget - liker det masse, flotte farger og stilig komposisjon - uttrykket til passasjeren i bilen er ubetalelig. Når det er sagt reagerer jeg på at enkelte har en tendens til å kritisere andres teknikker og seriøse jobbing i PS som ''effektmakeri'', men tilgir så fort de selv ser et ''fiskeøye''-bilde med PS-makeri. Dette er ingen kritikk av deg Lars-Anders, jeg vil bare PÅPEKE at et fish-eyeobjektiv ikke kan redde et dårlig motiv - uansett hvor BRA objektivet er. Fisheye-objektiv er og blir effektobjektiv - uansett. Fortsett å lage morsomme bilder Lars-Anders, dette var BRA.
mvh
Tom B.
Birna R.

nå er det ofte litt vanskelig å forstå slike kommentarer som den Tom nettopp la inn, og i tilfelle det skulle være min ''tilgivelse'' han av en eller annen grunn sikter til, dog helt uten grunn, så iler jeg til og sier at utsagnet, dvs. tilgivelsen, gjelder LAMs litt uheldige tekniske utførelse (påpekt av adskillig andre her også), og IKKE hva som er gjort.

fiskeøye-objektivet er på den ene siden et ''effekt''objektiv, sant nok, men på den andre siden formidler det toneomfanget i motivet langt mer naturtro enn noen vidvinkel siden fiskeøyet pr. optisk definisjon ikke har lysavfall ut mot kantene i motsetning til rektilinært designet optikk. Hvis man plaserer seg perspektivisk riktig avstandsmessig til et slikt opptak så må man rotere hodet/blikkretning for å få med alt og da vil følelsen av de krumme linjene langt på vei forsvinne.

en lang innledning til det enkle faktum at LAM både har mye moro med sitt fiskeøye og klarer å formidle mye av dette til sitt takknemlige publikum, herunder undertegnete.

/b
Avsluttet .

'nå er det ofte litt vanskelig å forstå slike kommentarer som den Tom nettopp la inn''
- vil jeg anbefale at min kommentar blir lest en gang til, - så kanskje enda en gang, kanskje den da blir forstått - eller hva B.R.???
SORRY Lars-Anders, bildet ditt er fortsatt veldig KUUUUULT, og fisheye er og blir et effektobjektiv - fullstendig enig med B.R i det han skriver om de tekniske og fysiske normer/lover og regler for konstruksjon, produksjon og ikke minst bruk av slike objektiv, - det er fortsatt et effektobjektiv. Så la det nå være det og la oss nå ha det morsomt mens vi LEKER ( les: lager bilder ) - om det så er med fisheye- , eller PS.
mvh
Tom B.
Birna R.

jeg er fortsatt like klok om du kommer med sleivspark i min retning eller ikke, men la det nå ligge Tom. vi gleder oss jo begge over de effektfulle bilde til vår venn hr. Mosskull.
Lars-Anders M.

Jeg er enig i dette med himmelen. På originalet var den nesten helt vit. Skulle rette opp dette litt raskt. Og raskt ble det.

Jeg skjønner vad dere mener. Dere er skarpe i synet.

Eller syns jeg att det er bildet som teller. Vad man bruker får å få til det er ikke mer en verktøy. Men de er ju av forskjellig kvalite.

Jeg liker dere alle.
LAM.
Thorfinn B.

fin kontakt med personene i bilen og artig ''format''. Morsomt bilde og himmelen er allerde nevnt...
Lars-Anders M.

Thorfinn du har sett det. Takk.
Bjørn H.

Artig bilde Lars .. fin effekt og underholdende å se på ..

Joda noen greier med himmelen .. men bildet er drit kult

Savner litt mer luft bak bilen

Bjørn :)
Lars-Anders M.

Jeg lagde bevist bildet med lite luft. Liker det selv best slik. Takk. Bjørn.
Avsluttet .

Hvor ble det av hengivenheten og begeistringen for de som klarte å ta bilder med 50mm og IKKE trengte å jukse seg til farger, effekter og utsnitt gjennom et dataprogram? Nei, det er et arti bilde, men når alt det som gjør det bra ikke kan skrives tilbake til fotografen, men til fisheye og photoshop, synes jeg ikke det er noe videre bra bilde.
Hans Olav S.

Himmelen var ikke bra i det hele tatt, men du sier jo selv at den var helt hvit, og at du ordnet den fort og gæli i photoshop. Blåfargen ble noe unaturlig, og den stikker litt utenfor her og der. Fargemetningen virker også en smule overdreven. Ellers var jo bildet morsomt da :)

Mvh
Hans Olav
Carsten A.

LAM: Ikke la deg stoppe av en skrullete kommentar om juks, fortsett med bilder etter ditt hode - vi har glede av mange av dem, ikke bare fordi de er morsomme.

La gå at du har vært litt tung på labben er par steder, litt mindre fort og gæli passer bra!
MVH CA
Lars-Anders M.

Helt enig Carsten.
Lars-Anders M.

Hans Olav, du har rett!
L-A M.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu