Frynsete sommerfrakk
Kom over denne geita idag som tydeligvis ikke er altfor forfengelig.
(Årsak får andre ta seg av)
Mest som dokumentasjon på avvik i ytterfrakk.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-08-24 11:01:26
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 1Dx
  • EF 500mm/f4L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger101
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_603695} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
jarl kjetil j.

Hu vært skræmt ja, skikkelig skræmt men kikker tilbake og kan konstatere at jegeren denne gangen var utstyrt med canon og ikke gevær. Ser jo ut som det er en fin vinterpels under sommerragget men kanskje litt tidlig? ikke vet jeg. To fine fra kornåkeren dette Odd!
Odd Chr. K.

Ja Jarl Kjetil, det kan være så enkelt som du antyder at den forbereder seg på høst og vinter, men syntes det var i tidligste laget... - trodde først at det var noen ulumskheter som plager dyret...
Odd C.
Bjørn Aksel B.

Ja her må det være hormoner i sving. Ser jo unektelig ut som sommerpels under det raue der. Når pelslusa er i sving er det oftest rødrosa hud som synes. Dette er jo pels.
Kanskje et varsku om en kald høst:) P.S i morra monterer jeg den nye hytta. I allefall deler av den
Bjørn A
Frode L.

Hei.

To flotte igjen, dette må da være tidelig hvis det er pelsskifte på gang, men det er jo ikke noe som er normalt lenger.

God helg!

Frode.
Bernt Ø.

For meg ser det ut som tidlig vinterpels - det er jo for tidlig til det, men dog. På min kant av landet så vi et lignende fenomen i fjor, hvor ekstreme flottangrep gjorde at enkelte geiter, særlig unge individer slapp pelsen. Har noen ordentlig ugly bilder av det fenomenet. Onde tunger mente jeg hadde barbert dem i iveren etter spesielle bilder, men det ligger nok marginalt utenfor mitt interesseområde.

Mvh,
Bernt
Odd Chr. K.

Takker.
Ser at ekspertisen har talt - denne gangen uten altfor bombastiske fasitsvar:)
Godt du er i sving - snekker Bjerke:)
Bernt; Om du ikke barberer dyra dine, så er de ihvertfall godt dresserte der de villig poserer for deg!
Odd C.
Nils Henning A.

Velger v2 her av 2 fine eksemplarer. Muligens jeg hadde valgt litt mer fargemetning. Men jeg regner med det er et bevisst valg du har gjort.

Nils Henning
Geir K.

Flott bilde av geita i utslitt frakk.
Skarpt med gode detaljer.

Geir
Lillian Utstrand G.

Hei, ja den dama var av den "sjuskete" sorten, men bildene var flotte, og skarpe med godt lys. V2 ble favoritten denne gang, flott positur, blikk og bakgrunn. Pluss for detaljene i havreåkern.
Mvh Lillian
Jostein G.

Nære og skarpe, spesielt V2! Bra fanget! Unormal pelsskifte enten ufulstendig sommerpels eller for tidlig vinterpels, tipper jeg. Mye som skjer i naturen og det kan virke som om ingenting er normalt lenger. kan det være at jorden er inne i et skifte? En syklisk skifting på gang og da forandres endel energier her på jorden. Noen har kanskje fått med seg mystisk fiskedød og fugler bl.a. som faller ifra himmelen pluss ekstremvær og sikkert en masse annet, uten å gå nærmere inn på det her i bildekritikken av disse bildene.
Jeg var en tur ved Rakkestad ifjor og mitt inntrykk er at det kryr av rådyr der borte i Østfold he he, så dere er godt bemidlet med fotomodeller! :-)



Mvh Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu