Vått å være publikum i dag...
Ekornet observerer andre ekorn og fugler fra gjerdet her, så den er på en måte et publikum i kampen for tilværelsen når den selv ikke deltar...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_604364} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Per Ole H.

For et nydelig uttrykk! En liten luring.
Truls L.

Et flott bilde av det våte ekornet. Fine farger og fin skarphet :)

Truls
Håkon Ø.

Denne var i godt hold, tror du forer den godt gjennom hele sommeren. Ellers en fin komp, med god øyekontakt,flott.
Ingrid Milly L.

Takk for kommentarer fra dere . Ingrid Milly
Hans-Jørgen H.

Antar at Willy ekorn her overværer det gedigne elgracet som hver høst går av stabelen i Elverumsskogan...en entusiastisk publikkummer som har satt sine odds på storoksen Valdemar. Så her blir spenning helt til målsnøret brytes innpå stadion nedafor Glåmdalsmuseet.
Du kunne hatt ham skarpere og han er og litt "ullen" i farvene noe som selvfølgelig kan tilskrives den høye spenningsfaktoren.
Tyrin.
Ingrid Milly L.
+1
Takk for din kommentar, ja jeg er ikke sikker på hva som er galt med pelsen om den svetter så av nervøsitet eller om det er regnet som nok har satt sitt preg på denne vesle tilskuer fra plankegjerdet i Engerdal. Langsynt må den jo også være for det er da noen mils avstand til Glomdalsmuseet men avstand er jo ikke problem med dagens datautstyr eller storskjerm med teleutstyr?
Ha en fin kveld!
Ingrid Milly
Bjarte W.

Herlig uttrykk på Nøtte her. Ser ut som han har vært borti kiosken etter en godbit eller fem, og nå har satt seg godt til rette for å nyte kampen.

- Bjarte
Ingrid Milly L.

Takk for din morsomme kommentar he he.
Ingrid Milly
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu