Prestvannet 2
Prestvannet med Tromsdalstinden i bakgrunn.
Det sies at det ikke har hvert så lite sne som det er nu siden 1955.
Bildet inngår i albumet Natur -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-09-12 15:51:23
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Olympus CAMEDIA E-10
  • -
  • Blenderf/4
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger315
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_60573} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Arnstein B.

Dette var flott.
Likte spesielt tåka bakom trærne.
Arnstein B.

Dette var flott.
Likte spesielt tåka bakom trærne.
Steinulf L.

Flott. Dessuten fin dokumentasjon pga. lite snø.
Inger-Lise S.

Et kjent og kjært motiv i en vakker utførelse.Du har klart å få dette naturbildet stilrent,enkelt og vakkert! Fin speiling og varme farger,og god skarphet. mvhInger-Lise
Avsluttet .

Riktig nydelig stemning du har fanget opp her. Likte spesielt godt de fine fargene og speilingen i vannet. Fin skarphet også.
Per Inge Ø.

Fine farger, god atmosfære og balanse i bildet. Vakker natur.

Det er bare så synd at detaljskarphet mangler fullstendig; dette fotografiet ser ut som et oljemaleri. Spesielt fjellene i bakgrunnen er uten skarpe detaljer, men hele bildet bærer preg av mangelfull oppløsning.

Per Inge Østmoen
Jo K.

Flott bilde!
Enig med Østmoen.Prøv på nytt med mye mindre blender +stativ.
Venter på nytt bilde.
Birna R.

per inge har påpekt en generell mangel på skarphet, noe jeg er enig i. skarphet er selvsagt aldri *nok* i seg selv, men på mange typer bilder, f.eks. som dette, venter tilskueren seg noe mer av detaljer. iallefall jeg.

om opptaket er gjort med (for) lav oppløsning stilt inn på kameraet er det jo en smal sak å prøve på nytt. stativ er også et nyttig tips for skikkelig skarpe bilder.

fargene er fine, men den bleke himmelen er et lite minus. muligens blir dette bedre om bildet tas på et annet tidspunkt, med solsløringen/dis litt mindre fremtredende.
Tom R.

Takker alle for kommentarene.
Har lagt ut en ny v.. med bedre skarphet i fjellet.
Kanskje jeg må bli litt flinkere å bruke stativ.

Tom:)
Trygve S. A.

Bra bilde av nydelig natur. Dis tar vel bort noe av kontrasten og fargene i fjellet bak. Men sånn er det bare av og til. :-)
Petur E.

Vakkert. Dette er et ''beatiful pictur'' Exellent, fine naturfarger og super flott bilde.
Reidar O.

Hei Tom....
Fabtastisk flott synes jeg! det er ikke så mye å utsette på skarpheten heller. Det er bare pirk! Nydelige farger og godt lys.

mvh......Reidar
Rune L.

Vanvittig bra motiv av Tromsdalstinden. Helt genial forgrunn. At tinden er såpass nedtonet er bare supert. Virker litt fremmed og spennende slik. Eksotisk og nydelig fremstilling vil jeg påstå.

Mvh
Rune
Rune L.

Riktig nok vil dette bildet vært enda bedre med mer skarphet. For generelt bruk, betyr ikke det allverden. Synes faktisk at den lille uskarpheten bidrar til den eksotiske stemningen. Synes dette bilde er et type motiv hvor man faktisk kan justere litt, alt etter smak, behov og hensikt.

F.eks. er det hardere lys (flere hvite felt) i v.1 enn i v.2, spesielt ser man det på skogen. I v.2 ser det ut som det er hakket nærmere kveld, siden lyset der er mer soft. Mens det i v.1 ser ut som det har vært litt mer stekende sol, mer høylys. V.2 gir dermed en mer fredfull stemning enn v.1. Personlig synes jeg v.1 er det beste av disse to.

Mvh
Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu