Fra Rauma i Møre og Romsdal.
Utstyr
  • Nikon D7000
  • Sigma 10-20 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger234
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_605793} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (27)
John B.
+1
Må vel være noe HDR inni bilde her?? Samma det jeg synes dette ble knalltøfft!! Liker det kjempemasse, men litt mer luft mellom båten og billedkanten ville nok vært å foretrekke!
John B.
David O.
+1
Nydelig effekt men jeg vil ha fjernet sol-flare til ventsre.
Hærlig farger og stemmning
Svein Ove L.
+1
Dette synes jeg var skikkelig bra. Flott motiv med herlige farger. flare og luft forran båten er nevnt..
Thore Øystein B.
+1
Er nok HDR og/eller tonemapping. Har det litt maleriske preget, som jeg ofte liker. Dette bildet likte jeg meget godt i alle fall! Flotte farger og lys på båten og elva. Eneste som kunne vært forbedret, er som John nevner, litt mer luft under båten, lysnet himmelen litt (det er jo en av bieffektene til Photomatix/tonemapping at himmelen/skyer blir slik), og klonet vekk den lille lensflaren på åskammen til venstre.
Line Kristin J.

Tusen mange takk John og David for hyggelige kommentarer! Ja dette er HDR, og ble litt snaut i forkant ved båten, men hadde ikke mer og gå på.

Så det ikke før jeg hadde lastet opp bildet her David, ellers hadde jeg fjerner den sol-flare.
Line Kristin J.

Takk til Svein og Thore, koselig og høre! og Photomatix stemmer her Thore:-)
Truls Bastian H.
+1
Det er litt "Brudeferd i Hardanger" over fargestemningen og naturen. Er altid småting som kunne vært korigert, men det perfekte bildet finnes ikke. De tingene som kunne vært fikset er mest de som er påpekt av de andre, og jeg hadde fjernet plastbøtta før bildet ble tatt- om jeg kunne fått lov til det. Dette fordi bildet er så tidløst uten den bøtta, og med den herlige antikke skriften bak i båten
Olav T.

Hei,
Bruker ikke å gi negative kommmentarer, men dette synes jeg ble "too much"! Spesielt himmelen er grusom, og fargene er unaturlig kraftige. Det er gøy med HDR, men kunsten er å begrense seg;-) Ellers er jeg enig i at utsnittet er litt tett.
Tor B.
+1
Flott motiv, flott utsnitt. Men alt blir ødelagt av himmelen og skyene. Typisk fenomen i photomatix. Hvis du ikke får alt til å klaffe på et bilde, så er et forslag å kjøre bildet gjennom photomatix 2 ganger. en runde hvor du kun fokuserer på skyene, og andre runden så tar du resten. så blander du de to bildene i photoshop med en teskje blending, så voilá :)
Truls Bastian H.

Skyene varsler nesten uvær, mens vannflatens gjennomsiktighet sier det motsatte. Her er det blitt litt manipulert og malerisk frihet i sluttresultatet
Tore A.
+1
Rett og slett er kanon bilde.Liker det en hel masse.Litt fantasi/drøm og virkelighet blandet på en flott måte.
Mvh:Tore
Alf B.
+1
Tøft HDR bilde, fargerikt og stemnigsfylt, nesten litt eventyraktig,
Kjempeflott
Jan G.
+1
Det er mye kunstnerisk frihet i dette bildet. Så kan man si at det mangler en story slik som Brudeferden som det kan minne om. En pram er jo ikke allverden. Jeg liker koloritten i bildet, at det er litt overdrevet gjør det originalt. Masse godt håndverk.
Mvh Jan
Jostein G.
+1
Syntes bildet ble surrealistisk på en svært bra måte og derfor syntes jeg også den knallrøde bøtta gjorde seg. tett mellom båten og underkanten som ble litt mye kant i kant. Drømmeaktig og kjempebra stemning her ! .-)





Mvh jostein
Rune Chr. T.
+1
Et kanonbra, kjempestilig utrolig flott HDR bilde. Imponert !!! Synes folk kan moderere seg noe i kritikken i et "perfekt" bilde som få klarer så bra !
Tor B.

unnskyld rune
Line Kristin J.

Tusen mange takk for positive tilbakemeldinger, konstruktive tilbakemeldinger og for forslag til endringer :-). Mye igjen og lære, så prøver meg stadig frem:-).
Avsluttet .
+1
Enig med Rune..........sin første vurdering, men det må da være tillatt å si sin mening her på "Dotten" - jfr. Tor Ivan sin kommentar.....

Hva er "perfekt"? - Subjektiv vurdering....

Mvh
C.O.
Jimmy J.
+1
Kjempeflott bilde som formidler eventyrfølelse og ett storslagent inntrykk .Enig i snittet under båten og den lille flare dotten men det er jaggu allt ..o:)) Å ta ett bilde som ingen har noe å sette en liten finger på er vel sannelig ikke enkelt det :)
Håkon Ø.
+1
Dette var flott redigert, enten det er HDR eller lagt på et filter.
Fin dybde i bilde og godt komponert.
Bernt Ø.
+1
Vakkert og velbearbeidet landskap. Lekkert gjort! En liten refleks i åsen oppe til venstre eneste lille pirkeminus.

Mvh,
Bernt
Fred S.

Litt "overdone", men ikke verre enn at jeg konkluderte med at dette måtte være Rauma, det er få elver på vestlandet som har samme grønnfargen som den ( en grønnfarge som altså da er en litt moderert utgave av den du viser oss). Dessuten står det forresten Fiva House på båten, og for lokalkjente er jo saken klar.
Ausekaret kunne du ha fjernet, den plastdingsen harmonerer ikke helt med en gammel trebåt, men alt i alt er jo bildet ditt ganske severdig.

Ellers ser jeg at vi må ha en skikkelig kapasitet blant blant kommentatorene, Rune Chr. Tollefsen: Han har ikke sans for at enkelte ikke mener det samme om bildet som han gjør. Synes at du her, under dette bildet, bør utdype synet ditt litt mer, Tellefsen.

vh fred s
Jimmy J.
+2
Og hvis du ikke skulle klart å konkludere med hvor det var pga overdone bilde, Fred Strømme, så står det jo "Fra Rauma i Møre og Romsdal" under bildet ;)
Line Kristin J.

Tusen mange takk igjen for hyggelige tilbakemeldinger:-)
Kyrre S.

Kanskje grenene som henger ned til høyre i bilde får litt for mye oppmerksomhet..? ellers et meget vakkert bilde..Bra!!
Lars Ivarson F.

samd med fred s, men du verda
Line Kristin J.

Tusen takk Kyrre:-). Tok bevisst med de grenene fordi jeg synes at de skapte litt idyll.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu