Utradisjonelle greske farger, blomsterprakt og en moped.
Mitt siste bilde i denne serien.
Det var lite av tradisjonelle greske farger (hvit og blå) på husene i Zakynthos by. Faktisk så jeg ingen hus med disse fargene. Det kan kanskje komme av at Zakhynthos, sammen med de andre joniske øyene og noe av Vest Hellas i tidligere århundrer lå under Venezia, mens resten tilhørte det tyrkiske riket. Noen venezianske tradisjoner kan nok være videreført. Dessuten var det et jordskjelv på Zakynthos i 1953 som ødela stort sett alt av hus. Begyggelsen der er derfor relativt ny. Tenkte å klone bort mopeden, men valgte å ta den med. Den hørte i allefall med i bybildet i Zakynthos by hvor dette bildet er fra.
Bildet inngår i albumet Zakynthos - Zakynthos er en liten gresk øy i det Joniske hav (på sørvestkysten av Hellas). Det er ca 45 000 fastboende her. Hovednæringsveiene er vin og olivenproduksjon, fiske og selvfølgelig turisme.
Utstyr
  • CANON EOS 500N
  • sigma 28-80mm zoom
  • Blender-
  • FilmtypeSuperia 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger252
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_60591} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Alle gode ting er tre. Var det det du ville høre? Som billøs mopedist kjenner jeg meg igjen i deler av tittelen.........hehe......og det ER fint bilde bare så det er klart. Godt jobba !!!!!

VH Svenn
Fred S.

Helt tydelig arkitektur fra andre siden av Adriaterhavet dette, ja, ikke uvanlig det på de Joniske øyene. Pent komponert; satt og lurte på om det gikk an å fjerne den blå himmeltrekanten, men da skjærer det seg. rent og pent !
vh fred
Inger-Lise S.

Stilrent og vakkert med veldig fine farger! Dette likte jeg godt! mvh Inger-Lise
Jóhann Á.

Hei Kurt!
Fin reisedokumentasjon og et pent utført bilde. Mopeden må så absolutt være der! Bra med en tekst som gir en litt ekstra informasjon om stedet!!
Marianne M.

Heia Kurt.... En fin miljøskildring....Mopeden hører jo med! Litt av en fasade på dette huset med alle de flotte blomstene.Må være godt å vandre rundt her å se på dette......
Vennlig hilsen Marianne
Kurt S.

Takk for kommentarer. Jo det er er artig å vandre rundt på nye plasser og kikke etter motiv. Eller bare vandre rundt og slappe av og nyte nytt og fremmed miljø.
mvh Kurt.
Elisabeth S.

Joda, pent dette her.. Men kanskje litt intetsigende?
Kommer vel ann på hva man ser etter i et bilde.

*Elisabeth*
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu