Min båt er så liten og havet så stort.....
Noen husker vel fra søndagsskolen denne sangen:"Min båt er så liten og havet så stort, men Jesus har grepet min hånd, når han styrer båten...osv. Når jeg så dette mektige havet og den lille båten, så begynte jeg å tenke på denne sangen. Det betyr vel at en begynner å gå i barndommen.. Bildet er tatt på nordsiden av Mallorca.
Det er et minimalistisk bilde. Jeg liker den type bilder selv. Det enkle taler ofte for seg selv. Jeg synes nok at båten er litt for langt ute i bildeflaten, men det ble nå slik.
Utstyr
  • Fujifilm X 10
  • -
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/600s
  • Nei
  • AnnetIkke noe spesielt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_588578} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Line H.

Hva blått og skjønt
Alene omringet av det våte element...
Total frihet.
Nyyyyyydelig synes nå jeg.

Line : O )

Elisabeth M.

Lekkert i all sin enkelhet, flotte blåtoner som er behagelig for øyet. Skulle gjerne hatt mer luft i fartsretningen, men det er kanskje ikke mer å gå på, på høyre side... Likevel, ei fin stripe i vannet etter båten og blåtonene er som sagt flotte:)
Ha en flott dag!
vh/Elisabeth
Inger Anne Maritsdotter V.

Herlig minimalisme i dette bildet,
forstår godt at du assosierer dette med denne sangen.

Ha en fin uke!

Mvh
Inger Anne
Carsten W.

Enkelt og greit og fin farge.
Jeg beundrer kvalitæten av bildet. Detaljer av båten er fortsatt tydelig å se.

Velkommen tilbake forresten...;)
Oddmund K.

Enkel og fin og som du sier minimalistik komposisjon i blått med den lille båten som blikkfang, godt passende til underteksten :)
mvh Oddmund
Håkon Ø.

Dette ble veldig severdig med sin blåfarger i alle varianter, havet riktig plassert i bildeflaten, liker den litt skrå kursen som båten holder, veldig flott presentert.
Bjarte W.

Enkelt og minimalistisk, med fine blåtoner og herlig lys. Enig med Carsten mht skarphet. Vet at det kan være litt disig i de strøkene, men kanskje mer så når den skikkelige varmen setter inn.

- Bjarte
Lars Ivarson F.

enkel og fin komp..velsnitta..likte dette godt..flotters
Liv F. D.

Et nydelig bilde fra deg Trygve.

mvh
Liv ")
Lisbeth S.

Herlig og minimalistisk, liker kompen med blåfargene, oppdelingen og plasseringen av båten i bildet.
mvh Lisbeth
Roar K.

Må ha vært bra fart på den båten siden den nesten greide å komme utenfor høyre bildekant. Men som Carsten sier så fikk du godt med detaljer på båten.
Minner litt om meg sjøl tilbake på -70 og -80 tallet da jeg skrude og instilte til motivet hadde gått sin vei. Det har jeg slutta med. Nå skrur jeg minst mulig og overlater det meste til automatikken hvilket feinsmeckerne innen foto gir meg litt kjeft for. Men jeg har så tjukt spekklag at det preller av.

Roar
Trygve B.

Tusen takk for kommentarer. Jeg så motivet litt sent,derfor er det noe langt ute i bildeflaten. Jeg pleier ikke å fikle så mye med innstillinger fordi en da mister motivet, bare når jeg har god tid er det morro å jobbe med M. ( det siste var til Roar )
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu