Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/2.0
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger157
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_608551} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Jeg ser et eldre gruppefotografi, innrammet, hengende på en vegg ved siden av et vindu med en gardin foran.

Jeg får følelsen av at dette tilhører hjemmet til et eldre menneske, da bildet virker til å være gammelt, og tapeten og gardinen også virker til å tilhøre en stil fra en del år tilbake. Jeg får litt triste assosiasjoner, kanskje i retning død eller ensomhet. Det er mye tomme flater i bildet, og ingen lystige elementer. F.eks så er det ingen bilder på denne veggen fra nyere tid, f.eks barn eller barnebarn. Gjentrukkede gardiner gir meg også assosiasjoner i retning av ensomhet, stenge seg inne.

Visuelt synes jeg komposisjonen fungerer godt. Her er fotoet et naturlig blikkfang, og veggene rammer inn dette naturlig. Fine mønstre i gardin og tapetet, og ingen overflødige eller forstyrrende elementer.

Teknisk er dette tilsynelatende helt upåklagelig, og måten du har iaretatt detaljer i høylysene i gardinene vitner om god kontroll.

Har ingen forbedringsforslag, utfra hva jeg ser.

Det som er litt interessant er hva som _ikke_ er i bildet - og det er personen(e) som bor her. Jeg antar at dette kanskje er en del av en serie, og vil tro at det fungerer bedre i en sammenheng enn frittstående.

Avslutningsvis så ser jeg at de andre bildene du har lagt ut her at du er en dyktig fotograf, og jeg vil driste meg til å oppfordre til å dele dine kunnskaper gjennom å også kommentere andres bilder, og gi respons på kommentarer under dine egne.

Mvh Jens :)
Avsluttet .
Har kikket på dette bildet flere ganger fordi det har engasjert på en eller annen måte, har bare ikke funnet ut hvorfor. JensW. har nå satt ord på noe av det, og som jeg bare kan henge meg på. Har heller ikke så mye mer konstruktivt å komme med i tillegg. Innholdet engasjerer fordi det består av antydninger og ingen konkrete svar (tror jeg) Nøyer med å si at jeg finner utsnittet ditt spennende og underholdene. Sort/hvitt presentasjonen bygger også opp under det inntrykket.
Per Olav V. T.
Mye bra på nettsiden din http://www.magnusbranden.net/

Var i ferd med å skrive førstekommentar på dette bildet siden det falt i smak, men når jeg så din foreløpige kommentarstatistikk så må jeg være ærlig og si at jeg avventet. Når det er sagt så håper jeg du bidrar her på BK fremover siden jeg ser du har svært mye interessant.

Serien "Interior" avslører at dette sannsynligvis inngår i denne. Tenkte med en gang tidlig 70-tallet og oransje tapetfarge. Bilderammen får jeg inntrykk at er av nyere dato (typisk Clas Ohlson?) og har innrammet et bilde som sannsynligvis er av historisk dato.

Liker tredelingen horisontalt med gardin, vegg, og sideveggen som er med på å skape litt dybde. Det hadde sikkert fungert godt uten sideveggen også. Samtidig formidler du en historie og det blir noe mer enn kun dekorativt. Teknisk ikke noe å utsette på dette fra min side.

Har faktisk noe lignende på harddisken selv og en egen fascinasjon for 70-talls interiør og glorete tapeter.
Karel K.
Dette ble egentlig bedre og bedre for hver gang jeg ser på det. Fint i B&W og komposisjonen er god.
Magnus B.
Många tack för fina kommentarer.
Jag håller med om att jag inte har varit direkt aktiv med att kommentera på andras bilder.
Ska bli bättre på det :)
ketil g.
Enkelt og spenstig!

ketil
ketil g.
Flott eksempel på "minnebok". Godt fotografert og formidlet.

ketil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu