Svaleflukt i motlys
Hvithodesagsvale
Bildet inngår i albumet Uganda -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-09-15 22:04:23
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger292
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_60904} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Hans Petter G.

Fine farger og levende svale. Den skarpe kvisten ødelegger litt av stemningen synes jeg - du kunne jo prøve deg med å retursjere den bort.
Arild K.

Vet ikke helt her, det ble liksom litt midt i mellom.
Slike bilder av fugler i flukt kan være veldig spennende, men etter min mening bør nøe være skarpt.
Her i dette bildet er alt ute av fokus, grein og fuglekropp osv.
Så dette ble litt for ''uteavfokus'' for meg !

Mvh AK
Jostein M.

Ser du løper fra prentasjon til presentasjon:-) Denne var virkelig fin. Står sterkt og fint opp mot alle artsbildene. Får mer og mer sansen for motlysbilder.
Mvh
Jostein
Ketil K.

Takker for synspunktene her, dette er ikke et bilde som nødvendigvis går hjem hos alle, så jeg var spent på kommentarene.

Forstår innvendingene. Føler selv ikke at kvistene er forstyrrende, tror bilde hadde blitt litt kjedelig uten. Det er dessuten noen linjer som går igjen mellom fugl og kvister som gir litt rytme. Arild: I motivet her tror jeg fuglen tåler å være uskarp. Det viser bevegelse og abstraksjon, og det skulle være tilstrekkelig detaljering til å skjønne hva det forestiller likevel. Jostein: Ja - du tenker vel på kameraklubben? Bor bare 5 minutters vei unna - så det er ikke snakk om løping!! Og bildet her er ment som noe annet enn et artsbilde, enig.
Christian E.

Hei! Dette likte jeg intuitivt veldig godt, nydelig abstrahering. V1 best, det er ikke så ofte man man vende bilder 90 grader for å få dem til å se MER naturtro ut...Som nevnt - flott avbrekk fra de mange rene fugleportrettene dine.

Mvh CE
Hans-Gunnar H.

Hei Kjetil!
Skjønner at du er litt spent mht tilbakemeldinger!
Jeg for min del, synes bilde har en utolig fin dynamikk, samspillet mellom grenen nede til høyre i #1 som er i samme bevegelse(mengde) som fuglen samt retning synes jeg er med på og skape bildet ditt....
formatet liker jeg bra (#1), men hadde vert fint og hatt fugelen litt lenger ned mot høyre hjørne i bildet?
Meget tiltalende ihvertfall...for jeg likte bildet godt!
MVH Hans-Gunnar

John G.

Flott lys og fine farger, men det blir allikevel for uskarpt. Savner noe mer ''håndfast'' å feste blikket på...
John :-)
Nils B.

Heia.
Her på begge bildene dine blir jeg fengslet av bevegelsen og livet i lysets eventyrlige kraft. At bildene er uskarpe synes jeg ikke tar kraften bort fra bildene. Selvfølgelig kunne det vært fint om en eller annen detalj lå innenfor fokusplanet, men som sagt lysets kraft er meget toneangivende på begge bildene. Beksjæringen kan selvfølgelig gå i den ene eller andre rettningen, men for å få fullt utnytte og opplevelse av spillet i vingene hadde jeg ikke gjort noe nevneverdig. I mine øyne bra og tiltalende.
mvh Nils
Jonas L.

Her må jeg si meg helt enig med AK.
mvh JL
Tom A. T.

Jeg syntes den uskarpe fuglen trenger mye rom, noe den får i v2. som derfor i mine øyne er den beste. Tror dette må sees i glass og ramme for å ytes rettferdighet.
mvh Tom T
Reidun G.

Versjon synes jeg er helt topp og burde henge på veggen.
Reidun
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu