Helg
Jeg har sikkert 30 - 40 bilder av strekkoden, men kan aldri la være å ta noe til;)
God helg, alle sammen!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger51
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_610043} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Bjarte W.

Så den har allerede fått navn? Strekkoden? Joda, jeg ser jo likheten. Spesiell arkitektur dette, blir spennende å se når de en gang blir ferdig og heisekraner og brakker forsvinner. Heller det litt mont venstre?

- Bjarte
Jan G.

Jeg har kjørt forbi i drosje og ble forskrekket over hvor tett bygningene stod. Mellom bygningene virket det trangt og mørkt. Men det kommer nok til å bli flotte fotomotiver her, når det blir ryddet opp og du får anledning til å komme nærmere. Et oversiktsbilde som dette kan bli litt tamt.
Mvh Jan
Walter S.

Dette området blir nok et hyppig fotografert område, når det er slutt på all forsøplende byggeaktivitet rundt, som Bjarte påpeker. Når det gjelder navnet - er det noe som folkemunnet har funnet på, eller står det noen arkitekter bak benevnelsen?

Uansett, jeg liker måten du har satt opp kontrastene mellom den litt slitne tresnekke, antageligvis i fra 1960-tallet en gang, mot dette hypermoderne byområdet hvor trenden tydeligvis er å stikke seg ut bland like.

Mvh,
Walter
Eirik B.

Snekken og nybyggene står i sterk kontrast til hverandre, og måten du har plassert dem i komposisjonen synes jeg gir god balanse. Jeg synes teknisk sett at eksoneringen er bra. Snekken har blitt litt mørk for at himmelen ikke skulle bli utbrent, men det gjør egentlig ingenting. Nybyggene/høyhusene er flott fremstilt, og bildet er behagelig å hvile øyet på.

Mvh
Eirik
Solvår B.

Jeg liker dette oversiktsbildet ditt. Fint med båtene som kontrast til den urbane bakgrunnen.
God helg!
: ) Solvår
John A R.

Fin eksponering med gode farger og mange fine detaljer :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu