Nationalteateret II
Samme ''teknikk'' som første bilde i serien (bilde nr. 80924). Litt annet resultat.
Bildet inngår i albumet Uskarpt på T-banen - I denne serien legger jeg ut noen uskarpe bilder tatt med Canon IXUS 400. Kan ikke velge lukkertid på det kameraet og kan derfor ikke ta uskarpe bilder på vanlig måte eller lage panoreringer. Så dette er liksom et slags alternativ. Håper andre med IXUS 400 synes det er alright å se og kanskje prøve selv. :-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-09-16 22:43:43
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon IXUS 400
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSatte kamera på 50 ISO, overskyet, blitz av og ''vippet'' kamera nedover samtidig som jeg knipset.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger489
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_61005} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Inger-Lise S.
Hei! Dette syns jeg virkelig var et spennende bilde! og fargene var varme og gode! mvh Inger-Lise
Caroline M. S.
Wow - takk for superrask kommentar. Du er en racer. :-) (Innlagt 22:42, kommentert 22:43)
Bjørn H.
Hei Caroline ... Ikke lett å se at det er på National, selvom jeg skjønner ikke det er meningen da .. :)

liker dette bedre en det forrige, tror jeg ..

Få elementer, deilige farger og det tekniske syns jeg fungerer godt .. Dekorativt er det ..

Får litt følelse av at det tipper litt mot høyre, eller ???

bjørn : ¤)
Arne S.
Elegant og talentfullt utført! Selv om det lyse feltet nede er litt dominerende.

:) arne
Tom A. T.
Ixus eller ikke, spennende bilde ble det åkkesom.
mvh Tom T
Caroline M. S.
Takker for kommentarer. :-) Ja, det tipper mot høyre og jeg er absolutt enig i at det lyse feltet er for stort og dominerende. De hvite stripene midt på er heller ikke særlig stilige. ;-)

Jeg tenkte her å legge ut tre, fire bilder som er uskarpe på hver sin måte i tilfelle andre med kameraer som man ikke kan velge lukkertid på har lyst til å prøve det samme (dvs vippe på kameraet samtidig som man knipser). Har forsvinnende liten kontroll - måtte ta omtrent 100 bilder for å få fire, fem som var uskarpe på en alright måte. De fleste fikk harde hvite lysstriper eller var bare kjedelige.

Hans Petter G.
Dette var fint synes jeg - dette og lignende bilder fra serien burde kunne brukes av sporveien for å skape seg en profil som raske, stilrene og omsorgsfulle (de varme fargene). Synes ikke de hvite diagonalrettede stripene trekker ned - tverimot så bidrar de til et dynamisk preg. Enig med Arne om det hvite feltet.
Tom D.
Dette var bare drittstilig, du !
OK, litt stort lyst parti, men likevel.
Varme, gode farger. Kunne faktisk tenkt meg et slikt bilde på veggen. Motivet ville også gjort seg på forsiden av en god bok - fortrinnsvis en kriminalroman.

Må le litt når jeg ser deg for meg, der du står og fotografer med masse folk rundt omkring. I stedet for å holde apparatet så rolig som mulig som folk flest gjør, så gjør du raske vertikale bevegelser. Og repeterer dette gjerne 100 ganger. Begynner ikke folk å lure ;) ?
Mvh Tom
Marit E.
Tenk at den kan være så varmt og godt nede på en T-bane stasjon, du! Er det noe sted jeg synes er trekkfullt, kaldt og jæ...., så er det der.
Men dette likte jeg, har ikke noe imot de hvite stripene på bildet. Det lyse feltet er nevnt.
mvh Marit
Caroline M. S.
Takk for artige og smigrende kommentarer.

Hans Petter Graver og Marit Eide Gjerde: Hvis jeg hadde sett slike farger i profilmateriell for T-banen/Sporveiene, hadde jeg straks tenkt på inferno og togbranner. :-D Jeg tror Sporveien har gjort lurt i å velge varmt blått som profilfarge (ro, ikke stress, men effektivitet).

Tom Dahlstrøm: Nei, da - ingen som så på meg. I hvert fall ikke som jeg la merke til. Det er noe av det som er fint med å bo i litt stor by - man kan gjøre og se så rar ut som man bare vil uten å tiltrekke seg oppmerksomhet.

Ellers må jeg si at jeg er ganske godt fornøyd med puddelen (IXUSet) mitt. Har kommet i kontakt med omtrent alle pensjonistene i Sentrum øst (føles det som) - de kommer bortom og slår av en prat (innbiller meg at det må være omtrent sånn å gå tur med en puddel). Før, da jeg slepte rundt på speilreflekskamera og fotobag, skulte folk stygt og spurte om jeg var journalist. :-)
Kristoffer R.
Caroline: veldig stilig bilde, dette her. Rødfargen, som du kommenterer, gjør at det nesten ser ut som om det ''brenner'' i bildet. Personen til venstre ser veldig stressa ut, men det kan jo samtidig bare være fantasien min. Vanskelig å komme med noen kommentar til dette utover at det funket veldig bra med bevegelsen i bildet!

Synes forøvrig at puddelkommentaren din var festlig.
Fred S.
Denne var du heldig med ! Flere av dette slaget, så får vi se om det dreier seg om flaks eller ''talent''. Tror helt sikkert det siste, selv om kanskje også tilfeldigheter har gjort sitt til å gjøre bildet så severdig. Kjempespennende.
vh fred
Caroline M. S.
Takk for kommentarer. :-)

*ler* Fred Strømme: under det første bildet i denne serien forteller jeg at jeg måtte knipse omtrent 100 ganger for å få fire, fem greie bilder. Det er vel litt drøyt å kalle det flaks at fem av hundre ble OK, men enda drøyere å si at fem OK av hundre tyder på talent. :-D

Moro med digitalkamera - jeg hadde a_l_d_r_i brukt fire filmruller på dette.
Fred S.
Nemlig ! Det ER moro med digitalkamera, nettopp fordi du kan kassere. Men husk at også utvelgelsesprosessen er en del av det hele, en skal ha øye for hva som er bra og hva som ikke er bra. Dessuten; nøkternt sett bør du være fornøyd hvis du av 100 bilder finner 4-5 som du selv synes er bra nok til å vises her.
vh fred
Lars-Anders M.
Spennende. stå på.
Toini B.
Abstrakt og deilig!
Flotte farger!

:)
Avsluttet .
oj oj oj här var det mycket oskärpa och få blondiner, vet inte om jag är såååå förtjust i oskärpa men du har en idé o en egen stil, det är nåt att vara stolt över ;-)
Caroline M. S.
KG Stolt - næh - jeg trodde du digget uskarpe bilder jeg. Ditt siste bilde nr. 82444 var kanskje bare et arbeidsuhell?

Jo, det hadde sikkert gjort seg med en blondine på dette bildet, men da hadde jeg nok måttet fjerne den store hvite flekken nede for ikke å få for mange lyse elementer. På den annen side kan det jo godt tenkes at de hvite stripene på midten er blondinehår eller kan symbolisere blondinehår. Så egentlig tror jeg du burde bokmerket dette bildet som en av dine absolutte favoritter.

Litt dårlig gjort av det å kommentere manglende blondine på dette bildet. Jeg er sikker på at du har lagt merke til at det siste bildet i denne serien bilde nr. 81799 har en blondine som hovedmotiv. Det ser man på ganglaget og håndvesken. ;-D
Inger Anne Maritsdotter V.
stilig med den silhuetten blant dei lekre varme fargetonene,liker disse abstrakte bildene dine.
Per Harald O.
DELIKAT!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu