...nå skinner sola i vinuskarmen...
...og katten maler som aldri før.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger151
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_61025} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Hans Petter G.

Fint motlys på ørene og blomsten, men jeg synes bildet ble for mørkt i nedre havldel. Det store mørke feltet gir lite. Det ser dessuten ut som om katten ser inn i rummet - det hadde vært en stiligere positud om den hadde sett ut etter min mening (det er mulig jeg tar feil - bildet er for mørkt til å avgjøre det i alle fall på min skjerm).
Nils L.

Likte dette. Godt og varmt uttrykk. EN anelse mørkt nede ja, men synes ikkke det ødelegger intrykket bildet gir meg.
Mvh Nils :-)
Nils B.

Utradisjonellt bilde Eskil, men kan ikke fri meg for tanken om at bildet hadde hevet seg betraktelig om vi hadde hatt litt mer kontakt med katten. (men ikke mye) Videre så er det jo også mulig at om du hadde beskåret det endel i foten at vi hadde fått en mer dirrekte opplevese av at sola skinner der den gjør. For meg blir det litt mye i nedre kant.
mvh Nils
Bjørn H.

Liker tanken og ideen din her ..

Syns det er annerledes og spennende at katten kikker ut ...

Det som jeg syns trekker ned her, er klart det mørke feltet i bånn som gjør bildet altfor tungt..Hadde du hatt mer tegning på katten videre nedover hadde dette blitt strålende kattebilde i en nydelig setting, i vinduet med flott lys og en vakker blomst som også bader i deilig lys ..

Bjørn :)
Eskil O.

Takk for kommentarer. Ville gi bildet stor kontrast mellom det lyse og det mørke. Har prøvd å kutte det litt ned og ta med mer oppe, men kommer til at det er best som det er.

Eskil.
Fotograf Carl-Åge H.

Må si meg enig i tankegangen din Eskil. Som nevnt ovenfor er bilde noe tungt i underkant. Skulle gjerne hatt litt mer konturer av katten. Liker forøvrig måten lyset treffer blomstene på. Hmmm... Jeg tror forresten katten ser på kamera og ikke ut (ref Bjørn H).

Mvh Carl-Åge
Eskil O.

Katten ser nok på kamera.

Eskil.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu