Bytur
Jeg var på nippet til å slette dette. Har det livets rett?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-10-19 15:02:39
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger99
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_612031} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Knut Georg F.

Hei Kirsten
Farger og linjer synes jeg er tiltalende. Ellers synes jeg det er en kjedelig komposisjon, med irriterende mangel på fokus. Det er etter mitt syn svært mange bilder her på galleriet som ikke har "livets rett", men det er jo også galleriets styrke; alle kan vises frem!
Mvh Knut
Jan G.

Ikke godt å si. Jeg liker brudd på fotografiets konvensjoner, forutsatt at det fremmer et billedmessig uttrykk eller bildets fortelling. Her kan jeg ikke helt se sammenhengen mellom motivet og uskarpheten. Men, det skal bli spennende å se de øvrige kommentarene til dette bildet. Kanskje jeg må forandre mening?
Mvh Jan
Heidi N.

Her synes jeg at Knut sier det så veldig fint at jeg har lyst til å henge meg på hans kommentar. Rett og slett! :)
God helg!
Heidi
Bjarte W.

Synes ikke dette var av dine beste. Her er en del ting jeg ikke er fornøyd med. For å ta det åpenbare først - det tekniske. Skarpheten er ikke god og man bør unngå kutt i personers ledd, som her i knærene. Damen er også vendt halveis vekk, slik at ansiktsuttrykket ikke synes. Spørsmålet jeg stiller meg selv er - hva gir bildet meg? Her må jeg si at jeg sliter litt med å finne svaret.
Ble mye pepper her, men det er min ærlige mening. Ellers synes jeg Knuts siste setning treffer spikeren på hodet - selv om jeg ikke hadde gitt bildet livets rett, så er det ditt bilde, og da er jo det helt opp til deg.

- Bjarte
Lars-Anders M.

Hun savner Rullatoren tror jeg. Meget bra
Eirik B.

Mangel på fokus kan jo gjerne være en del av uttrykket i dette bildet. Kaskje gjenspeiler det hvordan denne kvinnen føler seg. Jeg tror kanskje jeg ville foreslått en svart hvit versjon. Fordi jeg tror de sterke kontrastene mellom lys og skygge da vil bli mer virkningsfulle.

Mvh
Eirik
Inger Anne Maritsdotter V.

Nettopp mangel på fokus, som igjenn gir denne damen et personvern, men som likevel viser livstrettheten til denne damen. Det er det budskapet som eg synes er viktigst i dette bildet.

Så, ja, bildet har absolutt livets rett i genren/sjangeren "mennesker" i mine øyner. Men alt er relativt, og det blir min subjektive vurdering, som så mange andre kommentarer her på foto.no

"In the end" blir det ditt valg, hva du synes har livets rett.

Inger Anne
Eirik B.
+1
Så kjekt at du la ut en svart hvitt versjon. Jeg er ikke mindre sjenert enn at jeg tillater meg å være enig med meg selv, går for V2 og hevder den absolutt har livets rett.

Så sjenert er jeg;-)

Mvh
Eirik
Trygve B.

Ja, begge har livets rett. Absolutt. Damens positur kan jo fortelle en hel historie. Uskarpheten fremhever damens holdning og tretthet. For en betrakter skaper det bare mer undring og nysgjerrighet. Som betrakter sitter jeg igjen med mange spørsmål. Her kan en tolke og legge inn sine synspunkter og det forsterkes av bildets diffuse fremtoning. Jeg likte det. God kveld i stuen. Mvh Trygve
Carsten W.

Jeg liker originalen bedre.
Fargepaletten er sparsomt uansett så hvorfor sletter blå?
Uskarpheten som ble nevnet som minus opplever som plus og understrekker situasjonen.
Jeg syns bildet er svært bra.
Kirsten H.

Tusen takk for derers betraktninger rundt dette bildet. Delte meninger, ja. Jeg synes det er fint å få positiv respons når man går noen nye veier, men jeg forstår godt at flere er skeptiske. Jeg beholder originalen, jeg.
Roar K.

Dette gjør seg nok best i den litt røffe settingen i V2.

Roar
Kristinn G.

Merksnodig. Bildet har masse kommentarer her (bildegalleriet). Men nesten ingen diskusjon kommentarer på Bildekritikken.http://foto.no/cgi-bin/bildekritikk/vis_bilde.cgi?id=6733...utvalgid=6
Kanskje det er pga at det kom først her.
Kristinn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu