rådyrbukken uten gevir
mitt første bilde med mitt nye sigma 150-500 objektiv, skarpheten er ikke tipp topp for det kom så brått på og det er på 500 mm, men veldig fornøyd når jeg sammenligner det med de rådyrbildene jeg har fra før :) bildet er også håndholdt .
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger102
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_612182} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
John B.

Ja det er slett ikke verst dette med tanke på nytt objektiv som er både stort og litt krevende.
Har du redigert dette i PS?
Føler at det har større potensiale med litt mer bearbeiding?
JohnB.
Ane Therese R.

tusen takk :) nei har ikke redigert det i PS men når jeg får meg det så skal jeg det :)
Ingrid Milly L.

Jeg henger meg på John sin kommentar for det er vel ikke oppskarpet? Du har jo nevnt at du ikke har fotoshop og jeg synes at slik var mine bilder før fotoshop ble brukt til hverdags..
Takk til deg Ane for noe du har hjulpet meg med som jeg er glad for,- og tror du vet hva det er?
Ha en fin kveld.
Ingrid Milly
Ane Therese R.

tusen takk, nei er ikke oppskarpet :) ja vet hva du mener, syntes noen måtte si i fra ;)
Bjarte W.

Artig positur - ser ut som den har fått teften av deg - og fint miljø. Mangler nok noe på skarpheten som du selv sier. egner med at du har brukt stativ? Bør være ganske stø på hånden på 500mm og 1/60s c",) Synes også det var lite støy i bildet, den høye ISOen tatt i betraktning. En lovende begynnelse med nytt objektiv, og nå vet du jo hvor rådyret ferdes.

- Bjarte
Ane Therese R.

tusen takk ;) nei jeg skulle til å sette på stativet da jeg fikk øye på rådyret så da hadde jeg ikke tid til det kan du si :)
John A R.

Spennende med nytt objektiv! 500mm da får du en bra rekkevidde. Som en tommelfingerregel når man skal ta håndholdt og få skarpe bilder bør du ha en lukkertid som tilsvarer brennvidden på objektivet. Her burde det ideelt sett ha vært 1/500 sec i dårlig lys blir man avhengig av stativ. Flott positur og fint miljø med fine høstfarger :)
anders s.

et fint bilde der du har fått med litt av høstfargene
skarpheten er som du nevner selv ikke helt topp
det lønner seg å ta bøtter og lass med bilder,slik at muligheten er tilstede for å få 1 skarpt et
mvh anders
Dag Tore ..

Hei Gratulerer med ny "superlinse" fra Sigma, Har testet denne linsen for en del år siden.Du må nokk blende den noe ned i gråvær,På gode soldager fungere den helt perfekt,men med gode resultater må du nok regne ned en halv blender ned! Når det gjelder rådyrbilde du har lagt ut,så er dette bra gjennomført.mangler noe rent teknisk,skarpheten kunne være et lite hakk bedere.Med; Med noe mere erfaring og mye fotografering,så kommer nokk resultatet,håper jeg!!Lykke til med nye bilder!
John B.

Hei Igjen!
Hvis jeg har forstått det rett, så mangler du et godt redigeringsprogram?? Det synes jeg absolutt at du bør skaffe deg!! Det er svært få speilreflekskameraer som gir "perfekte" bilder rett ut av kamera. Du vil bli kjempebegeistert når du finner ut alt du kan fikse og justere når du tar et i bruk.
Jeg personlig har aldri hatt en fullversjon av PS.(photoshop), men klart meg utmerket med lightversjonene, elements4,5,6,7,8 osv
I disse dager er versjon 11 av PS elements ute på markedet, og det vil si at du skal kunne klare å få kjøpt versjon 10 for en plass mellom 700 og 1000 kroner. Bare et tips fra meg!
John B.
Ane Therese R.

tusen tusen takk alle sammen og takk for mange gode tips :)) ja john jeg har tenkt å få meg elements 11 men da må jeg og ha ny data..., det er vel det som har stoppa meg litt men nå tror jeg bare jeg må få skaffa meg det! :))
Morten W.

Hei Ane
Fint, men litt uskarpt.
Her kunne du prøve en litt annerledes beskjæring. En som går motsatt vei av det som er vanlig. Beskjære slik at høyre kryss nede kommer opp mot rådyret. Og beholde høstfarvene oppe til venstre. Se mail.
Ane Therese R.

tusen takk morten :) har ikke fått noen mail da..:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu