Nationalteateret III
Dette er enda mer uskarpt/utflytende enn de to andre i serien (bilde nr. 81275 og bilde nr. 80924) - samme ''teknikk'' som de to andre, men satte zoom på 3x.

Bildet inngår i albumet Uskarpt på T-banen - I denne serien legger jeg ut noen uskarpe bilder tatt med Canon IXUS 400. Kan ikke velge lukkertid på det kameraet og kan derfor ikke ta uskarpe bilder på vanlig måte eller lage panoreringer. Så dette er liksom et slags alternativ. Håper andre med IXUS 400 synes det er alright å se og kanskje prøve selv. :-)
Utstyr
  • Canon IXUS 400
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetValgt ''overskyet'', 50 ISO, blitz av og zoom 3x - og vippet kameraet nedover samtidig som jeg knipset.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger325
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_61245} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Lars-Anders M.
For meg ser det ut som om det er en Elefantsnabel på lang tid. men vakkert er det.
Hans Petter G.
Ja nå skjønner jeg din kommentar om brann etc. Men samtidig - er det ikke noe litt for traust med den kampanjen de nå har (for ikke å snakke om den forrige - den om å pille seg i nesen etc.)

Jeg synes dette er fint, jeg.
Caroline M. S.
Lars-Anders Mosskull: Ha, ha, ha.... Jeg ser og ser, men jeg klarer ikke se snabelen. Er den rød eller sort?

Hans Petter Graver: Jeg antar du har helt rett med hensyn til trausthet - for jeg kan bare ikke komme på hvordan kampanjen ser ut nå - og det til tross for at jeg tar trikk og t-bane flere ganger i uken. Har ikke lagt merke til noe i det hele tatt. Tror jeg får kikke ekstra godt etter neste gang. :-)

Og takk begge tok (jeg var litt redd for at kommentaren nå skulle bli - æsj, lei av disse t-banebildene - blir litt tvangshandling dette her - m_å_bare legge ut mer og mer uskarpe.:-D)
Bjørn H.
Heisan ...

Ser ikke heeelt snabelen .. men jeg ser et bilde som er stilig og fint..

Syns de blir finere og finere nå ... Her er det enkelhet, linjer og farger som gir et minimalistisk opplevelse ..

Bor du der nede om dagen eller ???

Bjørn :)
Inger Anne Maritsdotter V.
Fint utsnitt,mykt,duse farger, likte effekten.
Mvh Inger Anne
Caroline M. S.
He, he - nei, da Bjørn Halfdansen. Alle bildene i serien ble tatt i løpet av en time en tidlig kveld (uheldigvis ikke i rushtiden). Siden dere ikke sier æsj/gjesp tror jeg at jeg legger ut enda et - et som er enda mer uskarpt. Serien skulle jo først og fremst være en demonstrasjon av hvor uskarpe bilder det går ann å ta med IXUSen. :-)
Fred S.
She`s done it again ! LITT talent må det jo være, selv om da dette sikkert er ett av de fire fem du var tilfreds med av 100. Liker dette endra bedre, selv om jeg tydelig kan se hva det er (som om det skulle spille noen rolle). I alle fall ingen snabel, men et pat mannebein iført ''penbukse''. Sko har han attpåtil...
vh fred
Lars-Anders M.
Den er ikke rød. Men i mitten.
Caroline M. S.
*puster lettet* Jeg var stygt redd for at du Fred Strømme nå skulle komme med en rå latter og rope flaks, flaks, flaks. :-)

Takk for kommentarer alle sammen. :-)
Caroline M. S.
Lars-Anders Mosskull: Nei, jeg klarer fremdeles ikke se den. Men jeg er overbevist på at jeg kommer til å drømme om elefanter nå som jeg har sittet her og sett og sett etter den så lenge. :-D
Fred S.
Jeg ler aldri rått, heller er jeg ikke noen roper, men en liten ironisk kommentar kan jo slumpe. Skal spare den til en gang det måtte være grunn til å bruke den.
vh fred
Avsluttet .
Jeg ser snabelen! Den er verken sort eller rød, den er grå! Selvsagt er den grå! Snabelen henger og krøller seg rett foran den røde kappen, her ser vi, antakelig for første gang i Nationaltheatrets historie, et bevegende bilde av tyre.., unnskyld, elefantfekting (dette er ikke en observasjon, men en ren deduksjon, siden jeg formoder at mammutene er utdødd). Hvordan elefanten har kommet seg ned i undergrunnen kan jeg bare spekulere i. Den må jo ha sneket seg forbi billettvaktene, en bragd som er helt ubegripelig (de slipper jo ikke gjennom så mye som en lus på en tjærekost). Kanskje den hadde billett? Selvsagt. Den hadde billett. Vel, vel. Artig hvor mye man kan lese ut av et uskarpt bilde. Men det var vel også meningen. SYnes dette ga rom for mange fantastiske assosiasjoner, men såvidt jeg ser, så kan du ta skarpe bilder, også. Fortsett med det. Begge deler, altså. En dag blir nok skarpe bilder moderne igjen, og da....
Inger-Lise S.
Hei! Jeg ser snabelen,men det er uviktig her.Det jeg ser er et herlig bilde,med flotte farger som danser! Et behagelig bilde å se på og ja,jeg likte det VELDIG godt! mvh Inger-Lise
Monica S.
Et flott bilde som er veldig behagelig å se på. Myke linjer og fine farger. Har tatt en titt på de andre i serien også, og holder personlig en knapp på dette.
Tom D.
Heisann !
En god fortsettelse på serien din.
Bli litt distrahert av alt dette snabelsnakket, men er meget imponert over hva du hittil har fått til.
Tom
Runar M.
Veldig bra! Fikk litt assosiasjoner til å drømme at man stresser - der alt blir litt vagt og utflytende men samtidig slitsomt.

Nå ser jeg riktignok BARE snabelen, etter å ha pønsket litt. Vennligst hold slike assosiasjoner for dere selv ;-)

--
RunarM
Caroline M. S.
*ler høyt* - Takk for dagens beste underholdning Toralf Sandåker! T-banestasjonen på Nationalteateret kommer aldri til å bli den samme igjen (for meg) etter dette. Kanskje ingen t-banestasjoner vil bli det samme? På Stortinget vil jeg kanskje se løver og gladiatorer, på Tøyen alligatorer og hodeløse misjonærer. :-D

*gliser* Etter den kommentaren til Runar Myklebust tror jeg jeg også ser snabelen, men ikke elefanten. Tror dere jeg bør legge ut en anstendig sladdet v2 her? :-D
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu