Takk for i år
... og det er selvfølgelig ikke fotografen som takker.
Høstfarger foreviget i Kollevåg på Askøy.
Fotograf
Utstyr
  • Panasonic Lumix GX1
  • 14-42 Kit objektiv
  • Brennvidde33mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt, ISO 160.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger70
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_612690} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
John B.

Ja her er det siste rest gitt.... Sørgelig skue men vakkert på sin måte også!! Liker dette...
Johnb.
Helge H.

Hei

Litt usikker ved første øyekast, men nå har jeg sett på det noen ganger og jeg liker det. Gjør seg med en hvit ramme rundt...

HH
Bjørnar E.

hei . likte bilde etter litt granskning. men trengs det noe luft over bladene? eller er det ett tett format du ønsker.
Mvh.Bjørnar
Bjarte W.

Skarpt og fint bilde. Synes egentlig ikke fargene er så fine, med alt det mørke på bladene, men det er jo naturens gang, og fint lite å gjøre med. Synes bildet forteller at høsten snart blir avløst av vinteren.

- Bjarte
Jan G.

Du har fått til et helhetlig fargespill basert på komplementærfarger, fint omrammet av sort og nesten sort. Et litt vanlig motiv som det er vanskelig å bli engasjert i på denne årstiden, men koloritten og lyset er særpreget. Bladene er plassert i det gyldne snitt, det gir harmoni innenfor billedrammen.
Mvh Jan
Lars-Anders M.

Fargerne er bra. Kompet er ikke noe spesielt. Jeg vil si ok høst bild.
Lars Ivarson F.

gode fargar..velsnitta
Trygve B.

Jeg likte godt høstfargene i dette bildet. Selve bladet hadde en fin rød farge med angrep av sort som sier noe om naturens gang. Det fikk du fint fram. Jeg er litt mer usikker på bakgrunnen. Jeg kunne tenkt meget og beskåret noe av bildet på høyre side. Da ville motivet kommet enda bedre frem og den litt forstyrrende bakgrunnen hadde blitt borte. Et annet spørsmål blir, om bildet lar seg beskjære uten at det oppstår for mye støy. Vanligvis pleier det å la seg gjøre. Uansett bildet er bra og forteller sin historie om høsten/ vinteren som snart er her. Ha en fin dag. Mvh Trygve
Carsten W.

Kjempefin og skarp med tilbakeholdende bakgrunn.
Jeg kunne tenke meg rød litt lysere men det er sluttendelig et spørsmål om hva du skal fortelle i bildet.
Liv F. D.

Fint av rognebærbadene. De har jo så fin form og farge. Det mørke røde var fin kontrast mot bakgrunnen i grønt. Litt høsttungt over dette, men sånn er høsten. Noen ganger full av lys og farger - andre ganger tung og litt trist om det ligger et lavtrykk over landskapet :)

mvh
Liv ")
Alf B.

Fint og nært høstbilde av rognebladet, det er tydelig at den takker for seg der den snart er i fritt fall, et godt komponert bilde med flotte farger
Geir K.

Flott dokumentert bilde om at nå er høsten på hell,vinteren banker på døren og rognebladet faller til bakken. Kunne tenkt meg en mer isolert bakgrunn da jeg synes den blir litt rotete og dermed forstyrrende. kanksje et kutt på høyre side.

Geir
Eirik B.

Tusen takk for kommentarer.

Mvh
Eirik
John A R.

Fine høstfarger og fint snitt :)
Inger Anne Maritsdotter V.

Ja, i dag kom snøen til Voss, og klart det lyser opp nå i mørketiden.....og det er fint med snø....m.m......men høsten er jo så flott med sine farger, likeså bildet ditt, så vi kan leve i håpet om at kanskje får vi et lite glimt av den igjen, før Kong Vinter fester sine grep for alvor.

Flott bilde!

God helg!

Inger Anne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu