Granfoss by night
Utstyr
  • Canon 5D
  • 18-105 - F4
  • Blenderf/13
  • Lukker20ss
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_613136} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Thore Øystein B.

Flott sløring og fine, behagelige farger med det lilla.
En alternativ komposisjon/beskjæring ville være og kutte vekk rett etter huset på høyre siden, og kutte noe i himmelen.
Jeg har noen kjappe tips som jeg tror vil gjøre mye for helheten til bildet - så jeg håper det går greit med litt konstruktiv kritikk?
-Du burde gjøre noe med de feltene helt til venstre som har blitt helt blå, de stjeler oppmerksomhet og oppleves forstyrrende.
-Du burde også klone vekk de 6 prikkene og strekene i selve fossefallet - de også blir litt forstyrrende. Det er mulig det er steiner som stikker opp eller ting som har kommet med vannet, men de oppleves uansett som forstyrrende.
-Muligens rotere bildet littegranne mot høyre.
Harald S.

Takk for gode innspill.
Jan G.

I utgangspunktet er dette er stemningsfullt bilde, og jeg liker komposisjonen og beskjæringen. Lyset skaper en fin kontrast i "den blå timen". Jeg er ikke så begeistret for sløringen. Det er blitt en motesak og ser ut som et utslipp fra Norske Meieriers Salgssentral. Det er kunstig og minner lite om vann. Kanskje du har en versjon uten sløring?
Mvh Jan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu