Innerdalstårnet i måneskinn.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-10-31 02:12:43
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_613532} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Ole Erik N.

Jeg syntes bildet er flott, måneskinn er uten tvil mitt favorittlys.. Synd med det gule lyset på trærne til venstre (billykter??). Kunne du ikke lastet opp en kvadratisk versjon beskjært fra høyre?
Knut Georg F.

To fine iskalde bilder. Enig i at lyset sjenerer, samt brøytekant nede til venstre.
Mvh Knut
GEIR MAGNE S.

absolutt v1 for meg, et flott nattfoto!
Sigurd R.

Råflott. Jeg lar meg ikke sjenere av lyset på trærne...
Remi H.

Takker for kommentarer :) Jeg syns ikke bildet skal beskjæres i det hele tatt, da mister man litt av helheten i bildet. At snøkanten er der gjør heller ikke noe. Det er jo slik man ser bildet. Å fjerner man den, blir det kunstig bilde etter min mening.

Remi
Sigurd R.

Jeg er enig med deg. Jeg har fått mange rare kommentarer her på foto.no om at jeg "burde photoshoppe bort gatelykter" og gjøre ditt og datt.

Når du tar bildet så får du det som ER der.
Ole Erik N.
+2
Jeg ser ingen som har sagt noe om photoshopping her.
Jeg kom med en konstruktiv kritikk med min mening om hva som kunne gjort bildet bedre i mine øyne. Jeg kunne heller sagt: Bildet er flott, men jeg syntes kanskje du skulle ha valgt et annet utsnitt under komposisjonen slik at unngikk brøytekanten og det gule lyset på trærne. At fotografen er uenig er selvsagt fair. Dette var min aller første bildekritikk, og det blir den siste. Beklager at jeg ikke bare hadde lovprisninger å komme med.
Knut Georg F.

Enig med Ole. Mener og håper at foto.no skal være noe mer enn en koseblogg der ferieminner og hilsener utveksles. I så måte bør subjektive kommentarer om forbedringspotensiale være på sin plass (selv om de ikke alltid treffer blink). Min kommentar i dette tilfelle går mer på et tips om fremtidig valg av standpunkt. Slik det er nå mener jeg at lyskilden og brøytekanten passer dårlig inn i en setting der uforstyrret natur synes å være hovedfokus. Mulig jeg har misforstått hensikten med bildet.
Mvh Knut
Remi H.

@ Ole: Jeg har absolutt ingen ting imot at du skriver hva du mener. Det er vel en av grunnene for man legger ut bilder her, slik at man får kommentarer, synspunkt osv? Men da må også dem som kommenterer på bilder også akseptere hva fotografen mener selv, uten å føle at det går på personangrep. For det var overhode ikke meningen min. Jeg respekterer også at andre har forskjellige meninger enn det jeg har, å at dem uttrykker det. Men personlig syns jeg ikke bildet skulle beskjæres. Etter min mening kom ikke helheten av bildet med om jeg gjorde det.
Beskjæring er nok en debatt som er forskjellig fra person til person, så akkurat det lar jeg stå åpent for alle å en hver til å mene hva dem vil. Alle tips og forslag tas med til neste photoshoot, å da får man se om dem kommer med eller ikke. :)
Dag Tore ..

Meget vakkert vinterlandskap, fra en av Norges "perler" på Nordmøre! Jeg likte utsnittet godt,også bra teknisk kvalitet! Her stemmer det meste!! Dag T Silseth
Alasdair B. M.

Bilde #1 kunne bli brukt som reklamebilde for Norge om man fjernet en del av missfargingen og halo en. Utsnittet og stemningen er bra.

Dessverre ga ikke bilde #2 meg noe.
Remi H.

Tusen takk for kommentarer :) Kjekt dere liker det :)
Terje J.

Nydelig bilde med fantastisk lys og farger. Noe "skurrer" i ned dre venstre hjørne, kanske et annet standpunkte/kamera vinkel? Likevel; et meget severdig bilde.Mvh Terje
Tor Inge O.

To fine vinterbilder. Likte aller best det fra Innerdalstårnet. Fint med frosten i trærne og stjernene på himmelen. Fin blåtone i bildet. Hadde selvsagt vært enda bedre uten brøytekanten og billysene men komposisjonen hadde vel ikke funket fra et annet ståsted.
mvh
Tor Inge
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu