Winter Wonderland
Utstyr
  • Canon 400D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger79
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_614142} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Walter S.
Jeg mener å ha sett dette bilde - eller kanskje selve motivet bare - en gang før. Uansett så er lyset eventyraktig, silkemykt og spennende, Harald.

Strukturen på snøe, især på selve veien, er bare (misunnelsesverdig) helt topp, hvor det lave sidelyset gir en hjelpende hånd.

Buen i veien, og allèen, samt gjerdet på høyre siden, leder blikket fint frem til husdøren på det oransjegule huset.

Det som "springer ut" - sett med mine øyne - er strukturen og lyset på den grove barken til allèetrær, spesiellt på venstre siden, samt sollysets spill i de fine, små kvistenen i øverste delen av bildet.

Nydelig vinterstemning som minner meg litt om gammeldagse julekort. Samspill mellom de kjølige valørene i snøen og det varme sollyset er flott. Et av dine bedre, dette her!

Du burde nesten ha bedt dem om å flytte på bilen vekk fra huset, og ta bildet omatt, men det går vel 100 år før du finner slikt vennlig lys igjen...


Mvh,
Walter

P.S.: Finner desverre ikke noe å trekke deg for, Harald, det er irriterendes...
;o)
Kirsten H.
Her er det bare å henge seg på Walters kommentar, men jeg har en ting i tillegg. Jeg lurer på hvordan det hadde sett ut hvis du korrigert hvitbalansen litt slik at snøen blir mindre blå. Det går jo an å prøve...
mvh Kirsten
Harald G.
Mange takk til kommentarer. Det er riktig at jeg har hatt inne en annen versjon tidligere. Denne versjonen er et annerledes kutt og etterbehandlet på en annen måte b.l.a Fake HDR med forsiktighet.
Farvebealansen er jo ikke noe problem å fikse men jeg valgte nå gjøre det slik her og husk snø er aldri hvit dersom ikke lyset er helt nøytralt og det er det ikke en Julaften med lav sol. Litt tuttelutt pulver må til.
Ann T.
Hei Harald, jeg synes at du har fanget en fin stemning her. Lyset er meget vakkert. Ser at du har redigert litt og lagt på en HDR liggende effekt, men jeg liker resultatet. Det har fremhevet tekstur/struktur på trestammene på en bra måte.

Mvh. Ann
Harald G.
Mange takk Ann. Ja jeg har jo smurt på en smule her, men det er jo snart jul.
HG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu