Min eldste
Cathrine 13 år, på en liten fototur i skogen.
Bildet inngår i albumet Mine håpefulle - En serie av barna mine i forskjellige situasjoner.
Barna heter Cathrine og er størst, Mie som er den midterste og Preben som er minstemann.
Utstyr
  • canon eos 10 d
  • ef 24-85 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger440
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_61597} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Roy E.

Fint bilde, men en del utbrente partier.
Inger-Lise S.

Hei!Søt jente,som ligner sin mor,men synd med skyggene i ansiktet...Ellers et fint bilde! mvh Inger-Lise
Bjørn H.

Koselig bilde med fint lys..

Enig med ILS at skyggene i ansiktet forstyrrer litt ..

Ansiktet kunne vært lettet opp noe .. :)

Bjørn
Jostein M.

Koselig bilde Monica! Nå er kanskje ikke sterkt sollys det beste å ta portrettbilder. Det fine med å ta bilder av mennesker er jo akkurat det at de er rimelig (normalt sett) samarbeidsvillige slik at lyset kan styres forhodsvis greit. Uansett et trivielt bilde.
Mvh
Jostein
Steinulf L.

Skygger og hardt lys er nevnt. Avslappet og fornøyd modell.
Tom A. T.

Enig med SL, avslappet og fint uttrykk på jenta. Du kunne kanskje dempet bakgrunnen noe.
mvh Tom T
Fred S.

Synes ikke skyggene sjenerer noe særlig, jeg. De er ikke av det harde slaget, og gir liv til ansiktet. Søt jente, fint portrett.
vh fred
Eskil O.

Enig med Fred, stilig bilde av ei kners jente.

Eskil.
Hans-Einar O.

Hei, Monica!
Det begynner å bli en stund siden sist fra min side, men tiden strekker ikke alltid til...
Koselig bilde av en søt modell!
Lyset i ansiktet går til en viss grad, men jeg synes skyggene nedover armene forstyrrer mer.
Samtidig blir ikke bakgrunnen uskarp nok.
Men hvis du har bestilt en 100 mm, så har du et bedre portrettobjektiv i tillegg til macro.

mvh Hans
monica p.

Hei alle sammen og tusen takk for komentarer.
Har såvidt fått hanglet meg opp på beina etter å ha ligget på sykehuset siden Fredag med hjernehinnebetennelse, fikk omsider krangla meg hjem i dag, men er slett ikke helt bra, men på Dotten måtte jeg jo likevel.
Derfor ble det et bilde som jeg kanskje ikke ville lagt ut ellers, men klarte ikke å holde meg, måtte legge ut et eller annet, desuten synes jeg bildet er fint til ''hjemmebruk''
Makrolinsa er kommet i hus, men får nok desverre ikke brukt den de første fjorten dagene, da jeg kun må holde senga og slappe helt av.
Kunne selvsagt tatt et selvportrett av meg selv slik tilstanden er nå, men er redd jeg ville skremt bort det meste av brukerne her så jeg skal la det være.
I alle fall tusen takk for fine komentarer alle sammen.
Mvh Monica:o))
Nils B.

Det viktigste førts, håper virkelig at du blir stående på beina og at vi dottere kan bidra med en positiv helse. Fortsatt god bedring.

Bildet.
Når du jobber med denne typen bildet, under trær, eller i halvskygger kunne det vært lurt og invistert i en liten reflektor. pris ca 1000.-
Circular Reflector Kit, har en masse spennende muligheter. Reflektoren leveres i forskjellige størrelser og innehar;Gullfarge, sølvfarge, hvit, og sort, samt at den er transp. Det harde lyset i bildet ditt kunne du fort myket litt opp med en av de ovennevnte og samtidig så kunne du satt datteren din i fullskygge, og fått lyst opp ansiktet istedenfor der høylyset er nå. Men det er en vakker pike og du kan helt sikkert være stolt av henne og hun sikker av sin mor også.

Når det gjelder macrolise i senga, så er det også spennende. Få noen til å ta inn naturen. Lag et lite studio inne i ei pappeske, lyssett og prøv. Har gjort det selv mitt i senga. Kona var ikke overbegeistret, men det ble godtatt.
Ha en fortstatt fin dag og stå på
mvh Nils
Tom E. F.

Likheten med det moderlige opphavet er der i rikt monn!
Hyggelig bilde, Monica!
14 dager i senga? det blir vel tøft!?
Uansett: Vær forsiktig og plei deg selv, ikkeno´ tull!
God bedring!
mvh Tom E. F.
Johnny Roger P.

Hei søs!!!!

Så de har altså latt seg overtale til å slippe deg ut i friluft igjen.... Personlig synes jeg kanskje at de kunne holdt deg der en stund til og heller vært litt rause med morfinen!!!

Bra det gikk bra da.. du får passe på å ikke overdrive de neste ukene nå da!!

Bildet : enig med kommentarene over om lyset i ansiktet men det er ikke noe stort problem å lette opp de mørkeste partiene med litt forsiktig jobbing i ps.

Hvis jeg får rotet meg oppover på ett eller annet tidspunkt skal jeg ta med reflektoren min så kan du prøve å lette opp skyggene med en sånn.

Når det er sagt får du hilse cathrine fra onkel og si at hun har blitt ordentlig snuppete....håper dere klarer å holde guttene unna en stund til!!!!

brodern
Reidun G.

Pen datter og pent bilde, men litt generende lys.
Reidun
Avsluttet .

Vakker datter du har... hun singel? *kremt* Nils Berven-Hansen nevnte en reflektor, og i den anledning vil jeg bare nevne hva jeg selv har gjort i forbindelse med reflektor-spørsmålet, nemlig å lage min egen ved hjelp av aliminiumsfolie på plate. Dette har mange fordeler. For det første er det rimeligere. For det andre er det mye mer praktisk, iallefall for meg, ettersom du ikke trenger å være så utrolig forsiktig med den når du er ute i perifirien og fotograferer/filmer.
Ellers er jeg ganske enig med de fleste andre som har kommentert bildet, at skyggene kunne vært dempet opp litt... Ellers et veldig bra bilde!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu