lekeplassen
Nesten hver dag jeg gar forbi barnehagen.
I går glemmte noen å sla av lyset. Så jeg tok meg en titt.

Jeg er ikke ferdig med stedet.
Bildene jeg viser nå er ganske røff.
Jeg ville være veldig takknemelig spesielt for noe tilbakemeldinger om V3.
Et bilde som fungerer i mine øyene. Jeg skjønner bare ikke hvorfor.

Javel...jeg håper at noen glemmer å sla av lyset en gang til. Der er mer inni lekeplassen;)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-11-23 21:09:35
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-11-23 21:10:47
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2012-11-23 22:35:57
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger53
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_616168} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Walter S.

Vel, hvis du spør rett ut - som du jo gjør - så må jeg nok inrømme at versjon #3 gir meg absolutt "null-niks" ingenting - mens versjonenen #1 og #2 har en slags basiskomposisjon som gjør at bildene står oppreist av seg selv.

Versjon # 2 er den som appellerer mest til meg - av ukjente årsaker - bare en følelse altså. MEN, jeg ville ha kuttet ganske så mye i toppen der. Vekk med toppen slik at selve de to sterke lampene, og de røde tverrstagene på huskene, ikke synes lenger.

Det ville da gi et bilde i en annet format og en belysning som virker interressant, fordi fokuset da ville være på selve huskesetet og skyggen den lager på bakken.

Mvh,
Walter

P.S.: jeg tror ikke at du skal legge FOR mye vekt på mine litt merkelige "tanker" om bildene dine, fordi jeg er ALT for foto-konservativ til å ha noe å tilføye dine bilder - som jo er en slags "Homers reise" i Oslo - mere enn ren dokumentasjon. Du ser enøyde Cykloper rundt hvert hjørne...
;o)

Det siste er en liten overdrivelse...!
Ha en fortsatt god fredags kveld, Carsten - jeg koser meg med noen av bildene dine!

W.
Lars Ivarson F.

3 flotte i fin serie, men originalen og v2 for meg..og v2, den forlatne dissa, blir liksom litt symbolsk også..fint fanga
Torbjørn P.

Hvis jeg skal være litt ærligere enn jeg pleier så får jeg ingenting ut av v1 og v2. v3 derimot synes jeg har en stemning som gjør det til et spennende bilde. Veien som fører inn i mørket og plasseringen av den ødelagte (?) sklia i venstre hjørnet bidrar til dette.
Inger Anne Maritsdotter V.

Eg liker hele serien p.g.a. stemningen og lysene som du har eksponert veldig bra.
Når eg ser #2 og skroller får eg lyst å gjøre et drastisk kutt helt ned til toppen av gjerdet for å få det "renere" og med mer fokus på den øde stemningen.
Solvår B.

De tre bildene hører sammen i en serie, og jeg liker denne serien med det spesielle lyset. Som enkeltstående bilde gir ikke V3 meg så mye.
: ) Solvår
Jan G.

Det er ingen tvil hos meg, det er V3 jeg synes er best. Det kommer av at de andre bildene har en "krevende" bakgrunn i form av kratt og mange vindusruter. Versjon #3 har en avklart, logisk oppbygget komposisjon. Det er ikke billedfortellingen i seg selv som er så spennende, men lyset, fargene, flatene og formene som danner en samlet helhet. Skulle jeg for min del foreslå en endring, måtte det bli å beskjære i høyre kant til og med lyspunktet. Jeg tror også at versjon #1 kunne blitt bedre om du skar bort brakken til høyre og beskar nedenfra opp til det grønne feltet.
Mvh Jan
Jørn B.

Et flott bilde med fine farger. God komposisjon!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu