Haukugle
Kom over denne Haukugla når jeg var ute på tur i skogen i går. Sto ca 5 meter unna den, midt ute i et hogstfelt, uten at den ble redd og fløy. Den så på meg en gang og fortsatte med det den holdt på med, å finne dagens middag... Ikke helt det jeg er vant med når man kommer over rovfugler.
Utstyr
  • Canon 1D mkIV
  • Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger126
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_616513} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Dag Tore ..

Dette var nokk et artig møte med denne stolte haukugla! Teknisk bra med fokus på ugla,noe synd at kvisten dekker noe av haukugla.Men ellers er dette et godt motiv med god skarphet og utsnitt Likte også det varme gode lyset i bilde.:)D.T. Silseth
Svein R J.

Veldig bra dette skarpt og fint ellers enig med Dag Tore.Siden den ikke var redd og fløy sin vei savner jeg bilde rett på med hele ugla

Mvh Svein
Kirsten H.

God skarphet og fint lys på denne haukugla. Pinnen i forkant kan ved første øyekast forstyrre litt, men den tilfører faktisk bildet noe.
mvh Kirsten
Bjørn Åge O.

Enig med komentarer som er gitt,godt fanget,hører att Haukugla oppservert på mine kanter også her sørpå,nermere bestemt Fredrikstad Halden Onsøylandet det er mulig en Haukugle ivasjon i år.men det overlater jeg til ekspertene
Avsluttet .

Det må ha vært en flott opplevelse, er invasjon av de i sør Norge nå. Flott bilde- konsentrert blikk. Grattis!
Bjørn-Atle A.

Flott bilde av haukuglen. Liker fuglens fokus på jaktsituasjonen. Det ser ut til at det er mange av disse her i landet i høst, og siden de vanligvis er nokså uredd mennesker kan en være heldig å komme nært. Du har nok hatt en flott opplevelse her.
Frode L.

Hei.

Henger meg på Dag Tore sin kommentar, håper på et slikt møte en gang jeg også, sikker på at det var en fin naturopplevelse.

Frode.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu