Utstyr
  • Pentax K20
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger95
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_620452} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Liv F. D.

Et nydelig lys og der sola titter over fjellet. Varme fine farger. Liker fjærskyene som sprer seg mot toppen av bilder. God vinterstemning.
Komposisjonen ble litt rotete. For mange elementer i forkant som forstyrrer roen bildet.
Ville ungått båten og alle trerekkverkene i fornakt (underkant) av bildet. Ville stått lener til venstre og gått nærmere den gamle brygga.
Korningen/strukturen i overflaten er OK her.
Varmet og fint lys i et OK vinterbilde. Her var det stemningen jeg falt for. Vil tro det var den du ville formidle, og det klarte du. Lykke til med videre foto - og velkommen til Foto.no :))

mvh
Liv ")
Liv F. D.

hei igjen, hehe, skulle sett mer på profilen din før jeg la inn kritikk på bildet, medlem siden 2003 :) Jaja, så at du hadde kun to bilder her og antok at det måtte være fordi du var ny :)

Beklager alle "tyrkleifer". Går litt fort i svingene om morran. Forsøkte å rette i forhåndsvisningen, men det funker ikke her på Foto.no
Olav Bjarte K.

For en gangs skyld er jeg ikke helt enig med Liv, jeg synes komposisjonen står godt nok slik som den er. Dette bunner mest i at jeg ofte liker bilder som dokumenterer, samtidig med at en stemning setter prikken over i-en.

En alternativ versjon med kamerastandplass litt mer til høyre og obj. vridd litt mer til venstre hadde avgjort dette...

Jeg tror at bildet har et supert potensiale som s/h.

Artig og smakfull struktur, "morsom" himmel og i det hele tatt et likandes bilde!

Vennlig hilsen.
Ole Jakob R.

Hei, og takk for flotte tilbakemeldinger. Eg er nok å anse som "ny", Liv. Hobbyen har gått litt opp og ned over årene, men i det siste har eg igjen funnet en enorm glede i det å ta bilder. Ikke minst fordi jeg nå har byttet ut speilrefleksen med en Samsung NX 210 som går i lomma. Da er kameraet med over alt, og det med flott bildekvalitet. Bildet her skal si "vinter" uten klisjeene med frostrøyk osv., og da passet det godt med en seilbåt med sne og lav sol. Bildet var ikke planlagt, så eg hadde bare kort tid med sola i en slik posisjon. Dermed ble det litt rotete i forkant:).
Kirsten H.

Jeg liker dette bildet selv om det er litt rotete. Men det er jo slik virkeligheten vår er, sola gir et vakkert lys over alle, med eller uten styling.
mvh Kirsten
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu