" Bybilde "
Utstyr
  • Olympus OM-D
  • Olympus 12-50
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger136
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_621349} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .
Farger og linjer og rytme og bevegelse og sigarettsneip er helt bra, og likevel er bildet kjedelig. Dødt på en måte. For mye flinkhet og for lite liv.

Jeg har googlet deg og skjønner at dette er yrket ditt. Jeg har ikke dine kvalifikasjoner, så min bedømning er amatørens. Her er min amatørmessige dom over bildene dine: For mye form og for lite innhold.
rune k.
Amatør jeg også,men jeg synes tvert imot at bildene til Bernhoft har et spennende uttrykk.Bilder som ikke er tatt tilfeldig,- som sier at fotografen har et godt blikk og har noe å fortelle.
Rita H.
Ser ut for å være et tilholdssted for barn og unge - aner at det ofte foregår ballspill på brosteinene, og et ungt menneske i farta på sykkelen.

Sneipen vitner om at det ikke er bare de yngste som bruker dette området.

Ved å studere bildet får en frem fortellingen, selv med det stramme utsnittet, og den unge på sykkelen gir liv til fortellinga.

Severdig utsnitt du har fanget her - minuset fra meg er at fargene er litt for kraftige i mine øyne, men det kan være noe du har valgt for å forsterke innholdet.

Mvh
Rita
Øystein N.
Hei, kan dette bildet være ment som en spøk? Eller en provokasjon? Det er komplett umulig for meg å få noe ut av bildet, sigarettsneip eller ikke. (Kanskje jeg ikke burde si det, uhøflig?) Er kategorien Gatefotografi underlagt egne (ingen) kriterier?
Stein Adler B.
Kjekt at et et såpas enkelt bilde kan "provosere" opp til flere.De som ikke "får noe ut av" bildet kan jeg dessverre ikke hjelpe. Og hva er rammene for et såkalt "gatefoto" ; jo det en selv legger idet. Bildet her er fra min side mer en lek med former/elementer og farger, fanget i et urbant miljø. Fargene er "dratt opp" en smule med vilje. Like it or not !
Mvh Stein
Øystein N.
Joda, du hjelper oss hjelpeløse til å forstå mer med et sånt godt og seriøst svar, takk for det. "En lek med former og farger" gjør faktisk "prosjektet" ditt mer begripelig. Men jeg er fortsatt ikke "helt der".....
Stein Adler B.
Det er helt ok, Øystein :-)
mvh Stein
Øystein N.
Jeg fikk lyst til å gå litt videre med diskusjonen, for det er noe fascinerende med gatefotografi. Det virker på meg som det SKAL være noe provoserende over det, (og da vil jeg gjerne være med, både som tilskuer/kritiker og som fotograf.) I så fall så må det være tilfredsstillende å få tilbakemeldinger fra de provoserte. Eller?
Stein Adler B.
Er langt fra provosert, Øystein! Det skal nok mere til enn som så :-) Dine tilbakemeldinger setter jeg absolutt pris på, for det er tross alt et tegn på at bildet har engasjert på et eller annet plan, og sånn skal det være når det gjelder foto, og andre (kunstnerike) uttrykksformer.
Akkurat emnet "gatefotografi" er et meeeget romslig begrep, spør du meg. Vanligvis inkluderer det mennesker, men det er ingen betingelse, som i mitt bilde her. Likevel kan du skimte en fot, som blir det menneskelige innslaget denne gangen. Såkalte gatebilder der mennesker er inkludert har jeg også noen av på mitt "galleri" her på forumet.
Mvh Stein
Øystein N.
Jeg har sett mye på dine bilder og er både imponert og inspirert. Over motivvalg, komposisjon og ikke minst fargene. Gleder meg til fortsettelsen.
Stein Adler B.
Bra Øystein, for da holder vi gjerne kontakten framover .
Mvh Stein
Knut Georg F.
Fart, knall farger og fine linjer fanger blikket. Skoen er knall. Kanskje litt overdose av de røde elementene i mitt blikk.
Mvh Knut
Stein Adler B.
Takk Knut ! Fargemessig går dette bildet litt
"på syre", men det var et bevisst valg denne gangen.
Mvh Stein
Torbjørn G.
Ved første kikk syntes jeg fargene var for sterke, og at du hadde ukritisk fiklet med fargemetningen, men etter å ha sett på det en gang til synes jeg de sterke fargene gjør seg veldig bra som kontrast til brosteinene. "Syrefargene" som du selv kaller det gjør seg også godt siden dette tross alt er et bilde fra byen, hvor det til forskjell fra naturfotografier, er mye forurensing, støv og skitt.
Mvh Torbjørn.
Stein Adler B.
Takk så mye, Torbjørn :-)
Mvh Stein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu