Sommarkveld ved Vellingsneset
Sola går ned over Sula i nordvest, og teiknar si velkjende stripe i fjorden. Fin bakgrunn for eit par spinkle blåklokker som bevegar seg lett i den svake kveldsbrisen. KLIKK!!!
Utstyr
  • Nikon F3
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger325
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_62138} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Inger-Lise S.

Hei! enda et fint bilde fra deg! Dette var i tillegg spennende! Annerledes og virkelig flott! Og varme,gode farger i tillegg! :-) Hilsen Inger-Lise
Marit E.

Vet du, jeg kunne gjerne tenkt meg bare halvparten av bildet ditt, jeg. Dvs. den nederste blåklokka. Den synes jeg er et nyyydelig lys på. Er ikke så begeistret over sola. Drastisk beskjæring over det halve, pluss ytterligere beskjæring i venstre del, slik at den ikke blir midtstilt. Uff, dette var vel dårlig gjort på lørdagskvelden?
Beste hilsen Marit
Jonas L.

Pent naturopptak!
Fint å få en liten følelse av sommer igjen.
mvh JL
Jostein M.

Vakkert!
Ser ut som et bål bak blomsten. Kreativt opptak der du har benyttet lyset på en spenstig og bra måte.
Mvh
Jostein
Olav S.

Artig bilde!
Hilsen Anette og Solveig
Øyvind A.

Jeg synes dette fungerer bra, fin bruk av motlyset. Men jeg synes ikke fargen på den nederste klokka (''magentaklokke''?) stemmer. En beskjæring som foreslått lenger opp ville ødelegge hele bildet etter min mening.
mvh Øyvind
Reidar N.

Fargen på den nederste klokka er ekte frå filmen. Blå blomstrar varierer ofte enormt i farge etter kva lys dei blir fotografert i. Tok for moro skuld eit bilde av storkenebb i solskinn der eg skygga for den eine blomsten med handa medan den andre fekk sollys. Enorm fargeforskjell.

Reidar
Øyvind A.

Javisst, enig i det Reidar. Har samme erfaring selv med blå blomster, spesielt i varmt kveldslys. Men om den fargen som filmen gjengir er ''riktig'' i forhold til den visuelle opplevelsen er jo en annen sak.
mvh Øyvind
Per R. G.

fint fanga
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu