" Madrid "
Utstyr
  • Olympus OM-D
  • Olympus 12-50
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger68
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_621543} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Walter S.

Og jeg som tenkte at nå var han Stein Adler i Roma. Det var før jeg leste tittelen, som kom noe overraskende på meg.

Du snur her opp-ned på vanlige, gjengse oppfatninger av hvordan man avbilder arkitektur - ved å kappe en del av objektene. Modig!

Meget spennende etterarbeide som passer meget godt til motivet, fordi koloritten og strukturen er jo nesten middelalders i sitt uttrykk. Sienabrun som hovedfarge i kontrast til litt himmelblå himmel = bra.

Mvh,
walter
Stein Adler B.

Takk så mye, Walter !
Min tur til Madrid var i oktober, men en kan leve lenge på de rundt 3000 bildene som ble tatt der iløpet av 5 dager. Kanskje tiden med film var bedre,og en måtte tenke nøye hva en skulle bruke sine 36 tilmålte bilder på ? Eller 12 bilder da det var Hasselbladen som gjaldt...
Mvh Stein
Walter S.

Stein Adler!
Du har nok delvis rett i din observasjon av at det har lett for å gå "inflasjon" i digitale opptaksmengder. Det samme skjer her hos meg. Ikke uvanlig at jeg kommer hjem med en 500-600 eksponeringer etter en dags fototur. Og av og til synes jeg det blir litt vel mye og tenker litt slik som du antyder.

Vi MÅTTE jo bare være mere nennsom med HVA og HVORDAN vi tok bilder den gang med film, og hvor mange eksponeringer vi spanderte på et motiv. Hvert negativ, for ikke å snakke om slides, var kostbart og i tillegg, tidkrevende å håndtere.

Det kunne gå en uke, og vel så det (slides) før man fikk se resulatet.

Men, egentlig så har jeg lært mere om foto i de siste 3 årene, enn tilsammen i de foregående 20 årene, nettopp fordi digital fotografi er billig, innbyr til eksperimentering, utprøving, grense-sprengning og en læring som er rask - det skjer der og da og du ser hvor langt man kan tøye strikken.

Herligt! Og det er jo bare en del av moroa. Jeg har ikke tall på hvor mange timer / døgn tilsammen, som jeg har sittet ved PC'n og puslet med mine digitale bilder, bearbeidet, analysert og eksperimentert. Akkurat nå er jeg inne i en periode hvor jeg går ca 2 år tilbake og ser - med nye øyne og litt mere ballast når det gjelder bearbeiding - på bilder i fra vinteren 2009 / 2010 - antageligvis fordi vi hadde mye snø den gang, og ikke noe i år.

Sånn, nå må jeg gi meg før jeg skravler meg helt bort!

Ha en fin dag.

Mvh,
Walter
Jens Fredrik W.

Herlig utsnitt, har du beskjært bildet??
Jens Fredrik W.

Herlig utsnitt, har du beskjært bildet??
Stein Adler B.

Takk for fine funderinger, Walter! Ser fram til flere bilder fra ditt "dypdykk" i arkivene :-)
Og til Jens Erik : Bildet ble "beskåret" der & da, når bildet ble tatt. Liker best å gjøre den jobben da. Det krever litt mer tilstedeværelse.
Mvh Stein
Jens Fredrik W.

Hei igjen.
Enig : )
Ditt bilde fanget meg direkte, bra jobb
Stein Adler B.

Hyggelig det; Jens Fredrik, og snart god helg !
Mvh Stein
Kirsten H.

Flott etterbehandling av barokkaritekturen! Walter er inne på det, et motiv som like godt kunne vært fanget i Italia . Modig utsnitt fjør bildet interessant.
mvh Kirsten
Stein Adler B.

Takk så mye Kirsten !
At det arkitektur fra en del av Romerriket, kan vi enes om :-)
Mvh Stein
Magne S.

Spesielt fint utsnitt og vinkling. Her blir god arkitektur presentert på en iderik måte, som falt i smak hos meg. Mvh Magne
Tove H.

Flott vinklet i supert utsnitt, bra presentert!
Stein Adler B.

Takk til Magne og Tove !
Anders Patrick K.

spennende og annerledes arkitektur bilde. Moro for en "nybegynner" som meg selv å se det kvadratiske formatet så velfungerende som det du lager. Ellers var fargene velkjente fra em5:)
Stein Adler B.

Takk Patrick ! OM-D EM5 har en viss personlighet, men vi får vokte oss for at ikke alle bildene blir like ... :-)
Mvh Stein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu