"vannpytt"
Utstyr
  • nikon d800
  • nikon 14-24 f 2.8 afs.
  • Brennvidde14 mmmm
  • Blenderf/14
  • Lukker6 seks
  • Nei
  • Annetiso 50.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger167
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_621886} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Vilken kanonbild.Din komposition är mycket bra genomtänkt.Gratulerar till en bra bild.

Mvh
Benny
Odd E. k.

Et meget flott stemningsbilde med en fin dybde. Skarpt og med en flott fotovinkel inn i motivet. Flott balanse i bildet, godt lys og meget fine farger mot den vakre horisonten i bakgrunnen. Godt komponert i et flott utsnitt.

Mvh

Odd E.
Finn M G.
+5
Du har vært heldig med lyset, en fin kveld for foto. Men... jeg vet ikke helt om jeg liker komposisjonen din. Horisonten deler bildet omtrent i to like store deler. Samtidig som den store sølepytten i front er midtplassert horisontalt. De som er litt bevandret i komposisjonsregler vet at midtplassering er ting som bør unngås. Jeg hadde villet beskåret kraftig på høyre side, omtrent slik at fjellet/øya i bakgrunnen blir borte. Samtidig fjernet nesten halvparten av himmelen oppe.
Og så er det dette med HDR da, her er virkningen for kraftig og for lett å avsløre etter min mening. Jeg liker at det er litt mer sort på et bilde som dette. Bruk heller graderte gråfiltre, det gir mer naturlige bilder. La skygger være skygger!

Harde og nådeløse kommentarer? Ja, men siden du er proff så kan det være greit med litt ærlige tilbakemeldinger en gang i blant også...
GEIR MAGNE S.

Tusen takk for saklige og utfyllende kommentar(er) det setter jeg stor pris på!
jeg må få presisere at dette ikke er hdr.. når det gjelder kompen har du jo rett iht det gyldne snitt.. som jeg jo som regel bruker i mine komposisjoner.. men noen ganger er det jo greit å avvike/prøve litt andre ting.. i dette tilfellet synest jeg det funker greit.. men det er jo en smaks sak..når jeg holder kurs for nybegynnere bruker jeg å oppfordre de til å ikke bruke komposisjons regler som totale, men som veildende.
MHV Geir M.
Berit A.

Skulle ønske jeg hadde hatt slike "vannpytter" også. Et aldeles nydelig bilde i flotte farger og lys. Jeg vil ikke ha kutt på høyre side fordi jeg likte den lyse himmelen som går over i den mørke. Men noen ekspert er jeg ikke, men bare min mening.
Likte bildet veldig godt slik det er. :)
Jostein G.

Jeg er ingen ekspert på komposisjon... men her syntes jeg det passet med midtstilt pytt. Jeg syntes overgangen fra lys til mørke...lager en balanse og et tema her i bildet...noe som passer fint inn i dette utsnittet. Ville kuttet endel oppe. Fint av miljøet dette!







Mvh Jostein
Tove H.

Nydelig stemning ut mot havet. Flotte farger.
Midtstilt pytt passer perfekt her, synes jeg.
GEIR MAGNE S.

Takker :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu