Vinterlys
Nytt motiv hentet fra den Svenske Vestkysten. Denne gang solnedgang på yttersiden av Resø.
Synes linjene i isen i forgrunn gir bildet fin dybde.
Utstyr
  • Canon EOs 5D Mark III
  • 16-35MM/2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger140
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_622201} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Odd Chr. K.

Lekker "stjerne". Enig med deg i at issprekkene gir liv og dybde i bildet - ser litt usikker ut den isen der, men regner med at fotografen har vært ute en vinterdag før...:)
Odd C.
Duy P.

Flott foreviget av isflaken Lyset og refleksjonen bringer fram dybde.
Sier som Odd Chr angående tryggheten i isen. Ikke første gang fotografen ferdes på isen, men likevel ser det noe utrygge .
Velvalgt utsnitt Henrik.

:) duy
Camilla A.

Rålekkert!! Nydelig mønster og struktur på isen, fanget i nydelig lav sol :-) Skulle gjerne hatt steinen i vannet mer på linje med sola, MEN dèt er bare småpirk :-)

Knall bilde :-)

Mvh Camilla
Henrik S.

Takk for tilbakemeldinger. Jo dere har rett Odd og Duy, isen var ikke sikker. Men tok sjansen og hoppet ut på en stein for å komme i posisjon. Var ikke så dypt men ble vår på ene foten da den gik gjennom isen.. Men hade så klart med skift i bilen:-)
Henrik S.

Takk for tilbakemelding Camilla. Tar gjerne imot småpirk også. Måtte stå på en forholdsvis liten stein så muligheten for endret standpunkt var veldig redusert:-)
Cato E.

Et bra komponert bilde i fint varmt lys Henrik. Flott standpunkt og linjestrukturer i isen som er med på å skape ekstra dybde. Jeg tror et lite kutt i bunnen på det uskarpe og en opplettelse i lyset mot fjell/bergene i forgrunnen ville løftet bildet. Kun pirk, smak og behag dette da. Uansett, flott levert.

Mvh
Cato
Henrik S.

Takk for tilbakemelding Cato. Ser at et kutt i bunnen hadde gjort seg og hevet bildet.

Mvh Henrik
Torbjørn P.

Stilig! Flott eksponert i motlyset. Virkelig fine refleksjoner og strukturer i isen.
Avsluttet .

"blodårene i isen gir fin dybde. Flott dette!
Tone A.

Pluss for det låge fotostandpunktet og bruk av vidvinkel som får fram isprekkene med sine linjer og former. Enig med Cato at forgrunnen er litt uskarp og kunne ha vore kutta.
Elles eit flott eksponert motlysbilde med stor dybde kor det er isen med sitt mønster og fine lysspel som gjer det spesielt. Med det sterke lyset er isformasjonen utbrent i venstresida.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu