Danmarksplass By Night
Nattbilde av Bergen, Damarksplass.
Utstyr
  • -
  • Nikkor 24-70 f2.8
  • Brennvidde38mmmm
  • Blenderf/8
  • Lukker15"s
  • Nei
  • Annetiso 100
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_625956} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Tone A.
+1
Eit nydeleg nattbilde frå Bergen med skarpe detaljar og flott lysspel i kontrast til det mørke.
God linjeføring med vegen som slyngar seg bakover frå Danmarksplass og mot byen. Blikket mitt endar på Fløybanen øverst til venstre og Ulrikken til høgre øverst som to røde prikkar. Eg skimtar Lille Lundegårdsvann også.
Glimrande eksponert med skarpe detaljar i spesielt i for-og midtgrunn med vegane over Danmarksplass. Eg budde 21 år i Bergen, så dette var eit nydeleg nattbilde med flott oversikt over byen. Etter 14 år på Jæren nå er det lett å huska kva alle gatene heiter i Bergen lengre.
Helsing Tone
Roar K.
+1
Absolutt et flott nattbilde fra vestlandets hovedstad.
Kanskje litt mye sort oppe så jeg ville nøyd meg med halvparten.
Jeg tror bildet tåler litt mer sharpen. Hvis et klikk blir for mye så gå til Edit og klikk fade så får du opp en glidebryter der du kan redusere siste operasjon til ønsket nivå. Husk: Det er alltid siste operasjon som kommer i fade. Du kan ikke redusere oppskarping hvis du f.eks. legger på kontrast etterpå før du går til Edit. Fade funker på de fleste filter og verktøy.

Roar
Jostein S.
+1
Hei Et riktig godt nattbilde dette her. Fine kontraster og skarpheten er bra. jeg er enig med Roar at jeg ville ha beskjært i øvre kant. Jostein
Ottar F.
+1
Hei! Må berre kommentere det som Tone skriver :-) Eg trur ho ser bildet fra "feil kant av byen". Bildet må da vere tatt fra fløyfjellsida med utsikt mot Danmarksplass, og da ser vi verken Fløybanen eller Lille Lungegårdsvannet (men derimot Store Lungegårdsvann ) Ellers ett stilig nattbilde!
Aleksander S.

Hei! tusen takk for alle tilbakemeldinger. Blir satt stor pris på... Det er riktig at bildet er tatt fra fløyfjellsiden, med utsikt mot Danmarksplass :) Setter stor pris på alle tilbakemeldinger, da jeg er helt fersk innen digitalfoto. Photoshop o.l. har jeg bortimot ingen kunnskap om, dessverre. men tenker å prøve å finne en workgroup eller kurs om bruken av det. :) Igjen, tusen takk for alle tilbakemeldinger, blir satt stor pris på!

Mvh

Aleksander
Aleksander S.

Roar Kneppen, takk for tips og beskrivelse av fremgangsmåte. :) har liten kunnskap om photoshop, så all info om det mottas med takk! :)
stephen b.
+1
Skarpt og bra eksponering...
Erik L.
+1
Meget godt og hyggelig nattbilde fra Bergen.
Et tips er å ta bildet før det blir helt mørkt for å få litt konturer fra himmelen.
mvh. Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu