Svane
Har aldri brukt Lightroom tidligere, men siden jeg fikk programmet i gave av en fotovenn, så må jeg vel bare hive meg utpå ukjent hav... Så her er debutbildet med bruk av nytt program. Svanen fra idag er ihvertfall på kjent hav - nemlig Oslofjorden. Så får fotografen snuble videre på ny og upløyd mark...
Utstyr
  • Canon 1Dx
  • EF 500mm/f4L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger100
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_625568} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Dag Tore ..
+2
Fengslede nært og detaljert,vanndråpen heve kvaliteten her!Fokusen sitter som et skudd!Dette er bare helt topp,her presentarer du et dyktig resultat;)Odd Chr.
Berit A.

Jeg kjenner ikke til Lightroom, men dette ble et sylskarpt og flott portrett av svana. Herlig å se de skarpe vanndråpene. Nydelig lys og farger. :))
John A R.

Skarpt og flott bilde med fine farger :)
Tor Inge O.

Ikke alltid så spennende med svanebilder men her er et unntak. Likte godt de glidende overgangene i fargetonene i bakgrunnen. Fin komposisjon.
mvh
Tor Inge
Asle B.

Ser ut som Lightroom fungerer alldeles utmerket!:) Eller er det kanskje en dyktig fotograf som gjør en grundig jobb i felten? Ble stilig det her, fine detaljer og fin bakgrunn, ekstra pluss for dråpene. Meget pent!

Mvh
Asle
Morten E.

Henger meg på Asles Kommentar. En utmerket start. Lækkert!
Odd Chr. K.

Takker.
Asle; Som giver, læremester og pådriver så tør du vel ikke si annet:)
Odd C.
Frode L.

Hei.

Nydelig, flott med alle detataljene, flott struktur i fjæra, sylskarpe dråper i flott lys.

Frode.
Bernt Ø.

Flott bilde, hvor også det tekniske er på topp. Undertegnede har hatt Lightroom i snart et år, og har fortsatt ikke fått til så bra svanebilde. Må på kurs.

Spøk til side - Lightroom er et nesten forståelig program, som det går an å finne ut noe av. I motsetning til Elements, som jeg ikke kan tenke meg at noen forstår. Du kommer nok til å ha nytte av dette.

Mvh,
Bernt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu