SJELDENT OG VAKKERT MØTE MED RÅDYRENE!!
Å få et slikt "drømme" motiv i vakkert lys,krever mye jobbing å venting! Til slutt stod rådyrene slik jeg ville ha dem på rekke og rad i vakker biotop!
Godt fornøyd med resultate her,noe skarpt ettermiddags lys.Utstyr Kamera hus/650 D/Objektiv Canon 500 mm/ Iso 200,hondholdt!Står bak noen høyballer!Fikk også et fluktbilde av "råen" Desverre ble denne skremt av en snøskuter i nærheten!!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-03-04 11:21:10
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger150
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_626992} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Ane Therese R.

to flotte bilder av rådyra! orginalen ble min favoritt :)
Tor Inge O.

Dette ble knall der du har fått dem på rekke og rad. Fint lys og teknisk meget bra utført.Et av de beste rådyrbildene i år.
mvh
Tor Inge
Avsluttet .

Flotte bilder av rådyra! Artig att du er så engasjert..stå på videre!
Henrik S.

Som perler på en snor. Du gir deg aldri Dag og her har du fanget en virkelig flott rekke med rådyr. Veldig bra, dette må ha hvert en stor opplevelse:-) Som du skriver er bildet tatt i sterkt ettermiddagslys og desverre har snøen i forgrunn utbrent områder.

Mvh Henrik
Adrian Dyrhaug G.

Fine bilder av rådyrene, der jeg likte originalen best! Rådyr på rekke og rad!!

mvh Adrian Grande
Edvin U.

Herlig bilde i et fint utsnitt! Liker det sterke lyset i forgrunnen som gradvis glir inn i den mørke skogen.

Mvh Edvin
May-Brith O.

Ekstra fint å se fire på rekke rad som her. Vakkert å se de i sitt rette miljø. Veldig fin og ryddig bakgrunn.
Dag Tore ..

Tusen takk for alle den gode tilbakemeldinger! DAG
Trond W.

Igjen noen flotte rådyrbilder fra deg.

Trond
Tove Iren T.

Flotte dyr og bilde
Nydelig fanga.

Tove
Jostein G.

Skal si det blir mye rådyrbilder der ifra Skåne! Bra plassert her... ser ut som om de adlyder fotografen her! Noe sterkt lys på snøen som desverre trekker noe oppmerksomhet. Ellers et veldig bra bilde! I V2 ville jeg kuttet litt oppe. Litt uheldig med bakgrunnen i V2 for å være litt pirkete, men fin sideprofil i et typisk sprang. I bakgrunnen syntes jeg den bjørka ble litt uheldig i V2...den konkurerer litt mye med profilen eller konturen til dyret!...men ikke noe å gjøre med det.





Mvh jostein
Bjørn Åge O.

Hei
Ser du er aktiv om dagen,to flotte rådyrmotiver du har sikret deg Dag.Flott rekke der bukken har den beste fokus,men det er ikke så rart trur samme skjedd med meg blir jo litt svak når det gjelder bukken,flott sekstagger i fin bjørkeskog i bakgrunden.Her holder jeg en knapp på v2 der det tekniske sitter og tatt i ett flott sprang.Der det kuperte terrenget og ikke minst trærne er med på og skape liv i bilde og da mener jeg begge trærne og graset som brekker av og omfaner det bakre treet.Dette er min mening altså
v2 ett KNALLMOTIV og da er jeg dønn ærlig.Lykke til videre med rådyrjakten Dag Tore..
Per G.

Nye flotte dette Dag. Som andre har påpekt er snøen i org. litt utbrent, men alikevel er org. et solid og godt rådyrbilde i fint miljø. V2 er også kjempebra, men forstyrres litt av bjørken bak, synes jeg.
Mvh
Per
Dag Tore ..

Tusen takk til alle her på siden! Setter stor pris å få gode tilbakemeldinger fra dere! Det med utbrent snø.må jeg desverre bare gota denne gangen.men skal jobbe videre med rådyrbilde til en utstilling. Jobber også på sikt med en bok,men her mangler jeg en del nye bukkebilder og sprangbilder!Håper på å finne "gullbukken her i Vermland i sommeren! Men for å finne disse "praktbukkene,må jeg nok reise til sørSverige og Skåne,så dette året er fullbokket!! Hilsen DAG
Dag Tore ..

Hei jostein Grønsberg Takker for tilbakemeldingen!!! Jeg må båre opplyse at vinterbilde av rådyr er fotografert her i Vermland,ikke i Skåne,som du nevner! Ha en fin fotodag i dine trakter;) D.T.S.
Bernt Ø.

Hei Dag - et knallbilde og etter min mening det beste du har lagt ut. Og det sier jo sitt. Nydelig lys og flott skarphet. Du kan sikkert hente inn mer tegning i snøen i etterbehandlingen av bildet.

Mvh,
Bernt
Dag Tore ..

Tusen takk;)Bernt! Ha en god fotodag!! DAG;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu