Canon 550D m/Sigma 24-70 f2.8.
Røntgenbilde tatt med et Siemens Axiom gjennomlysningsapparat. Egentlig et bilde helt i S/H, men siden det er fredag så ble det litt farge på.
Må legge til at bildene er overeksponert :)
Dette er jo ikke et typisk fotografi, men fotoner har blitt benyttet :) Motivet er også et fotoapparat, så lot den passere.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-02-22 16:52:12
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_625791} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Tone A.

Eit heilt spesielt du har fått fram her av Canon 55O D med Sigma 24-70, pga du har tatt røntgen av dei. Når det er gjennomlysnsingsapparat, så blir vel eksponeringa lengre enn om det var vanleg røntgen?
V1 med grøntonar er best kor fotoapparatet med sine detaljar kjem mest skarpe fram med fotoapparatet og objektivet vertikalt.
V2 med fotoapparatet og objektivet horisontalt blei meir uskarpt og litt forvirrande.
Pluss for v1 kor det er mange detaljar å studera.
:) Tone
Erik R.

Tusen takk for kommentar! Var usikker på om jeg skulle legge ut siden dette er helt påsiden innenfor fototema, men lot det stå til siden det er helg.
Bildet er tatt med et gjennomlysningsapparat, som i motsetning til et vanlig røntgenapparat, utenom å ta stillbilde (som her), også kan gjennomlyse, det vil si å lage film vha. røntgen. Som i sin konsekvens gjør at man ikke bare kan ta øyeblikksbilde av f.eks. et brudd, men også gjøre funksjonsundersøkelser, som for eksempel i svelget/spiserøret. Eller innenfor kirurgi der man ikke ønsker å gjøre for store fysiske inngrep. Mulighetene er uendelige.

Tenkte det var interessant å se kamera med objektiv på, og syntes det var artig å se alle linsene og deres posisjon, samt oppbyggingen.

:)

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu