Bildet inngår i albumet Cuba -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger485
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_62752} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Kjell H.
Blir veldig engasjert og litt urolig - hun forstyrrer meg, det er noe som ikke ''stemmer'' - kan det være så enkelt som at haka mangler?
Kjell
Roy S.
genialt. både kropingen og spes. personen ytterst til v. som ballanser bildet og skaper ''bevegele''
Fotograf Carl-Åge H.
Artig bilde. Bevisst at du har med barnet i venstre hjørne? Kunne sikkert hatt med haka. Morsomt uttrykk på dama ihvertfall :-)


Mvh Carl-Åge
Lars-Anders M.
Enig med Royce.
Frank W. G.
Om det er genialt får de største ''forståsegpåerne'' ta seg av å vurdere. Men et kvalitetsbilde er det jo i bøtter og spann.

Liker spesielt uttrykket i damens øyne, og rynkene i pannen. Er ikke sikker på om den dama tidligere i sitt liv har sett maken til utstyr du brukte for å fotografere henne med. Litt forundret og undrene til deg ser hun ut til å være. Den lille pjokken nede i venstre hjørne er også med på å tilføre bildet eleganse og kvalitet.
Joda, meget bra i mine øyne er jo dette.

Frank
Arne S.
Kunne nok sikkert hatt med haka, Carl-Åge. Men jeg vil formidle noe av det Kjell er inne på. Det er noe med balansegangen mellom det personen uttrykker og det fotografen tilfører, hvis du forstår ...

Det er svært bevisst at gutten til venstre er med. Det er det lille ekstra som gjør at nettopp dette bildet ble valgt for presentasjon.

Takk for alle innspill!

:) arne

John G.
Nja...
Har sett på det mange ganger, og har hatt, og har fortsatt, problemer med å vite helt hva jeg skal synes. Uten hjørnet(for det er vel det det er?) og gutten bortenfor, er det ikke så mye igjen. Uttrykket til dama er noe(for meg) forvirrende(eller forstyrrende), og alt i alt havner jeg, sånn følelsesmessig, midt i mellom...
John :-)
Bjørn H.
Stilig portrett Arne .. Liker utrykket og kappinga..

Men, vet ikke helt om jeg har samme oppfatning av det med denne gutten ... Vel vel ... uansett, et bilde som føyer seg godt inn blandt dine fine Cuba portretter

Bjørn
Arne S.
Kan være enig i at guttens tilstedeværelse kan slå begge veger. Både forstyrrende og tilførende. Det blir litt øyet som ser...

Når det gjelder uttrykket til kvinnen, John, ER det selve motivet, like det eller ikke. Det faktum at du har sett på bildet mange ganger er mer enn nok for meg.

:) arne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu