Tøff på håret...
siland.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-03-19 23:37:26
    Versjon #2
Utstyr
  • nikon d800
  • nikon 500 f4 vrII + 1,4 konv
  • Brennvidde700mm
  • Blenderf/5.6
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger229
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_628660} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Andre K.

Pent lys og god skarphet. Dette ble en "Fint bilde" kommentar, men finner ingen grunn til å kritisere bildet. Jeg likte det.
Avsluttet .

Stilig bilde,gode farger og morsomt av en festlig and.Bra jobbet!
GEIR MAGNE S.

Takk Andre. Ang det der med skarphet.. Bildet er mye skarpere på originalen.. Virker som om noe skjer noe med bildene når man laster opp bilder her.. Flere som er plaget med det samme?
Andre K.

Jeg er plaget med det samme. Det virker som om opplastingen her på dotten voldtar bildene litt. Ser på fjærene at det er skarpt, kommentaren er på bakgrunn av erfaringer beskrevet ovenfor samt at jeg har sett bildet på Facebook tidligere i dag :)
GEIR MAGNE S.

:-) Greit å høre at det ikke er bare på mine bilder det skjer :-)
Oddmund K.

Tøff sveis og fargerik type..syns kanskje den mangler den siste snerten av skarphet på hodet i øyeregionen, nebbet ser skarpt ut. Her ikke lagt merke til at bildene mine får redusert skarphet etter jeg legger ut, hverken her eller på FB.
mvh Oddmund
Frode L.

Hei.

Jeg henger meg på Oddmund sin kommentar, når det gjelder både bildet og det med å laste det opp her.

Frode.
Andre K.

Jeg lastet opp et bilde forje uke som var sylskarpt på A3 print og på min skjerm, men når det kom ut her ble skarpheten svekket.
GEIR MAGNE S.

jeg har tatt et print screen som viser hvor galt dette er .. skal prve å laste den opp som v2 her. originalen til høyre.. både kontraster og skarphet er ødelagt på det bildet jeg lastet opp her på foto.no..... :=(
Svein R J.

Ser det er en markant forskjell her ja,kan ikke si att jeg har lagt merke til dette selv.Men flott bilde av silandhannen da

Mvh Svein
Avsluttet .

Herlig bilde av silanden i sollys.
Opplever også at skarphet forsvinner etter opplasting her.

Espen
Dag Tore ..

Kvalitetsbilder du presantere her,topp skarphet i vakkert miljø! Silandbilden helt til toppen av "palen" Meget bra resultat;)DAG
Per G.

Skarpheten er ok på min skjerm, I Mac. Lurer på følgende når du har disse problemene. Hvor mange piksler på langsiden og har du innstilt på? Resolution 300 pixel pr. inch og Quality 100?. Hvis ikke så prøv med disse verdiene, de er det samme jeg selv bruker. Når det er sagt så er ikke jeg noen ekspert, men prøver etter beste evne. Skarper du opp på nytt etter eksport fra PS til skrivebordet?
Mvh
Per
Jostein G.

Ja upåklagelig bra dette av anden! :-) Flott skue dette og topp artsbilde...nært og skarpt!





Mvh Jostein
Trond W.

Støtter Per sin kommentar. Selv om dette ikke virker som ditt skarpeste bilde.

Trond
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu