Arkitektur i oransje = 2 Versj.
Ja, så kom nettet tilbake litt før 18 igår etter å ha vært borte i nesten 2 døgn igjen - på 3 timer nær. Samme feil som sist, men vi skulle få det raskt tlbake. Ha ha, det var enda lenger borte enn sist. Så får vi se hvor lenge det holder denne gang. Mista det midt i innspurten på sprinten i Stockholm og måtte ringe Norge for å få resultatet.
Hadde en mistanke til at det ville nok ta et par dager likevel så torsdag hadde ikke husverten noen oppdrag så vi satte kursen sydover for en vei vi kjørte gjennom da kjerringa var her borte og jeg så en masse flott arkitektur i sterke farger. Unødvendig selv for meg å bruke fargespakene her. Men så trangt de fleste steder at jeg var gla' jeg hadde tatt med meg gode gamle Canon 350D med 10-20 mm. Dette er imidlertid tatt med D7 og 18-250.
Som man ser har det såkalte Electric Department sørget for at bildet har et uttrykk som var det skjønnheten og udyret det skulle forestille.
Tempen, ja den lå nok oppi +32-33 grader i skyggen der jeg rusla med sol fra skyfri himmel og nok la igjen et liter svette i løpet av de 108 bildene jeg tok før vi dfro til en herlig italiensk restaurant der det rant ned 2 soda og 2 65cl. øl, men mat blir det lite av i slik varme og fuktig luft så jeg satte motvillig igjen halvparten av nydelig pasta med sjømat.
Det blir nok mer av disse bildene framover og etterhvert vil de nok også havne på

http://WWW.pbase.com/kneppen
OK
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-03-23 05:55:53
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • Sigma 18-250 med OS
  • Brennvidde18mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetEksponert for frihånd i en avstand av 8,3 meter på det første og 4,9 meter på det andre. ISO 200. Lysmetting nedsatt med -0,33. Polfilter i bruk. Lukker og blender automatisk fra kamera.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_628988} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Solvår B.

Her har du foreviget et hus i skikkelig Roar-stil. Jeg tenker på fargen.
Det er nok ikke hvermannnsen som har råd til å bo så flott.
Ledningene er der. Jeg synes ikke de forstyrrer. De er jo en del av naboskapet.
: ) Solvår
Carsten W.

Enig med Solvår angaende bildestilen og ledninger. V2 er favoriten min pga sollyset på veggene.
Svein R J.

Også enig med Solvår ett skikkelig Roar bilde hørtes godt ut å rusle rundt å ta bilder i 32-33gr skyggen her er det 5-6minus om morgenen.Likte begge versjoner jeg

Mvh Svein
Roar K.

Jo, tempen i skyggen er vel OK, men den må mer enn dobles i sola. Det gikk nok med et par liter svette på turen.

Roar
Jan G.

En utrolig fargeglede hos de litt mer velstående indere. Dette med ledningene er jo et paradoks. Bare de blir mange nok, blir de en del av bildet.
Mvh Jan
Tor Inge O.

Flott hus du har foreviget. Utsnitt og bildevinkel er utmerket. Liker orginalen best.
mvh
Tor Inge
Berit A.

To flotte bilder av et fargerikt hus. Fint at du har fått med den lille huset i bakgrunnen i v2, litt forskjell kan man si. Liker vegetasjonen rundt. :))
Lars-Anders M.

Bra foto av fint hus.
Hans-Jørgen H.

Flotte og friske farver av en flott arkitektur Roar!
Fashionable!
Ha ei gild helg!
Tyrin.
Kirsten H.

Dette ser ut som et trivelig sted å bo når vinterkulda river som verst her hjemme.
Mvh Kirsten
Frode L.

Hei Roar.

Høres litt godt ut med den varmen, morgentempen her ligger på -20 til -25, det sies at det er den kaldeste mars på flere ti-år.

En flott bolig med friske farger, skarpt over hele flata, fin komp på begge, men holder en knapp på v2.

Ser at lysstolpen er malt hvit i nedre del, det gjør dem også på Rhodos, for og holde onde ånder borte, er det slik i India også?

Frode.
Roar K.

Denne veien inneholder det flotte huset etter det andre. De er kanskje ikke rike i ordets forstand, men har jobbet mange år i Gulfen og tjent seg opp penger til å bygge seg et flott hus.
Hva hvitmalingen på stolpen hadde der å gjøre aner jeg ikke for det er ikke normalt. Kanskje er det gjort for å få det til å stå i stil med gjerdet.
Ellers er det ikke uvanlig å henge opp ting mot onde ånder. Min forrige husvert som er en dypt troende katolikk hang masse rart opp i kokospalmene på eiendommen. T.o.m. mine gamle sandaler som jeg kasta havna oppi ei kokospalme.

Takker så mye for kommentarer.

Roar
Inger Anne Maritsdotter V.

Eg likte godt den særprega og sjarmerende arkitekturen, samt fargene også,
artig med ledninger som går på kryss og tvers.
Likte begge bildene.
Roar K.

Stor takk til deg også, inger Anne.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu