Spurvehauk portrett
Veldig fornøyd med dette,Dessuten er jeg kjedelig nok veldig glad i portrettbilder av fugl.
Utstyr
  • eos 7d
  • ef 500mmf4l is usm
  • Blenderf/8
  • Nei
  • Annetstativ, kamoflasje
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_611535} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Torgeir M.

Fint portrett av spurvehauken i behagelig høstlys, god fokus på øyepartiet. Når det gjelder etterbehandlingen så kan det virke som du har kjørt litt for hardt på med støyreduksjon, noe som resulterer i at detaljer forsvinner i fjærdrakten. Muligens et litt trangt utsnitt.


Mvh

Torgeir M
Svein R J.

Flott bilde av hauken og flott dus bakgrunn likte snittet jeg

Mvh Svein
jonas h.

Meget bra bilde dette!
skarpt med flotte omgivelser, fin bakgrunn og god komposisjon.
helt topp:)
Dag Tore ..

Bildeteknisk og et meget bra fotoopptak av denne unge hannen?. i vakker skogsbiotop. Likte også det fine lyset og unsnittet.Her stemmer det meste!! Dag T Silseth
Børre Ø.

Hei.
Torgeir, bildet er ikke gjort noe med, bortsett fra noe oppskarping. Noe jeg egentlig tror ikke var nødvendig. Jeg har heller ikke tatt noe utsnitt!!. Så jeg får ikke noe mer med i bildet. Hei Dag,dette er en voksen hann. Blå i ryggen og rustrød og tverrstripete i brystet viser det.

Ellers,takk for kommentarer
Mvh Børre.
Avsluttet .

Skarpt og fint portrett av hauken.ryddig og pent.

Øyvind
Asle B.

Fint portrett av hauken det her! Tett og fint snitt, varme farger i bakgrunnen. Meget god skarphet i øyepartiet. Ser også at det er litt lite detaljer i fjærdrakta, men ellers et knall bilde av spurvehauken!

Mvh
Asle
Oddmund K.

Veldig bra portrett dette, virker majestetisk der den sitter med det skarpe blikket..fint utsnitt og godt teknisk :)
mvh Oddmund
Torgeir M.

Hei igjen Børre! Den er grei, på min skjerm (som ikke er den beste) virker fjærdrakten litt glatt spesielt på hodepartiet, men egentlig er det bare pirk. Gratulerer med et flott portrett av hauken som jeg tipper du har jobbet lenge og vel for å få til.


Mvh

Torgeir M
Kjetil S.

Likte dette biuldet veldig godt, deler absolutt din entusiasme for portrettbilder spesielt dette som ble så bra! Teknisk veldig bra, likte kompen med treet og blikket på hauken! Innertier!
Ane Therese R.

fint bilde med en fin dus bakgrunn ;)
Marion N.

Endelig :) Sylskarpt og flott, nydelig bakgrunn. Har du ett der han vender hodet litt mot venstre? Skulle gjerne sett meir av auge som vender mot trestammen.
Jostein G.

Veldig fasinerende og flott portrettert av denne lille hauken. Her må du da ha vært nære hvis dette ikke er croppet ! Bra jobbet å få den der du ville ha den...skarpt og fint lys!





Mvh Jostein
Børre Ø.

Takker så mye. Jostein, bildet er ikke croppet noe. jeg lånte en 500 f4...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu