et eldgammel firma
Først, for ikke ble misforstatt: jeg er protestant og fremdeles medlem i kirka, noe som er ikke et selvfølge i Tyskland.

Men ofte, når jeg star i slike kirker, lurer jeg om Jesus ante hva han er i ferd med å grunnlegge når han døde på krysset ca 1973 år siden.

I dag ville man kalle det et vellykket "start-up", kanskje;)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger65
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_629790} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Storslått og spennende vinkel.
Tankevekkende tekst.
Kirsten H.

Sengotikk, jeg går ut fra at dette er fra nordtyskland. Ingen ting ble spart på i de dager. Fint utsnitt, godt arkitekturbilde!
Mvh Kirsten
Carsten W.

Tusen takk for kommentarer, Kirsten og Ketil.
Jeg burde selvfølgelig ha nevnt det: kirka star i Cambridge/England, men byggestilen er også velkjennt i Tyskland.
Og, ja, vinklingen er litt merkelig. Grunnen er at jeg hadde ikke stativ med meg, så la jeg kameraet på altarpodesten og hjalp litt til med en sigarettpakke;)
Jan G.

I Storbrittania kalte de denne stilen for Perpendicular style. Typisk for stilen er svært høye og slanke søyler og mange smale, svært høye vinduer. Jeg merker meg hvor fint orgelet glir inn i interiøret. Et flott bilde og reflekterende tekst.
Mvh Jan
John A R.

Imponerende stort! Fin vinkel, god dybde og fint varmt lys du har fanget her :)
Øistein W.

Flott bilde med spennende kameravinkling
Roar K.

Nå overlevde faktisk Jsus korsfestelsen hvilket gang på gang har blitt hevdet fra medisinsk hold grunnet at det rant blod og vann etter spydstikket da han ble tatt ned. Både i India og Tibet finnes nedtegninger om at han kom tilbake til India hvor han virket i det tidsrommet som mangler i bibelen før han dro tilbake til Israel igjen og ble korsfestet. Reisen tilbake til india tok 16 år.
Men uanset så har historien med ført en masse flotte kirkebygg som jeg selv har besøkt på reise både gjennom øst Europa og her i Goa. Setter stor pris på kirkekunsten selv om jeg er ateist.
Hinduene sier jo at ateisten er den som tror mest på gud fordi han tror på seg selv og mennnesket selv er en Gud.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu