Helena
Utstyr
  • Nikon F-801
  • Nikkor 50mm/1,8
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • FilmtypeKodak Technical Pan
  • Nei
  • AnnetHandkamera, dagsljus från fönster till vänster.
    25 ISO, skannad från 13x18 cm kopia.
    Just. av kontrast, Unsharp Mask, i PS LE.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger260
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_6323} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
karine h.

et bilde jeg tror ville vært bedre om hun ikke hadde smilt.

litt hardt kopiert, i tilleg til at lyset er litt for mye fra siden.

da jeg så tommelneglen, trodde jeg det var type innestengt trossamfunn fra amerika bilde, og det ville jeg fortsatt med om ikke hun hadde smilt.

karienh

Fred A.

Fint lys,men ikke så veldig interessant med tanke på...det aller meste..Tja,..Greit.
MVH,FA
Hans- Georg S.

Et ''rett opp/ned'' portrett som fungerer. Synes det er fint at modellen smiler her. Passe grå bakgrunn, men litt lite tegninger i det mørke partiet på plagget.
mange l.

Får genom din bild en känsla av att detta är en genomsnäll människa. Lugnt och stillsamt porträtt. Bra balans mellan de olika tonerna i ansiktet. Som ovan sagt skulle det kanske varit lite mer teckning i den mørka tröjan.
Annars ett bra exempel på ett bra porträtt.

MVH/ML
Mats N.

Tack alla.
Det är min syster...dagen då hon blev vigd till diakon i Sv K.
Snabbt & improviserat, inte förplanerat men ''brorsan skall ju `alltid´ fota'' så..;-)
-
T-Pan ÄR svår att hantera, men kopiorna blir kornfria och ''sylskarpa''.Här är det på gränsen till för hård kontrast, men jag tycker den håller sej på rätt sida, andra gör inte det, ''ålreit'' för mej, hehe.
En sak märkte jag eftter jag skannat in bilden : Det är bättre teckning i ''tröjan'' på den skannade bilden, än det är på papperskopian (för blotta ögat är DEN närmast helsvart)...men blev aningen mörkare inlagd på f.no
Jag brukar få 95% lika bilder efter inlägg, som direkt på skärm i PS, här blev det mörkare än jag tänkt, men men...;-)
-
MVH/Mats N.

Carsten A.

Kodak Technical Pan er en problemfilm, forstår ikke riktig hvorfor du bruker den. Etter min mening får du en overlegen toneskala med en vanlig 100 ISO film som f.eks. FP4, og kornet der blir også langt fra sjenerende. Problemer med gjengrodde skygger/mørke partier er i alle fall langt mindre, og skarphet skal du i praksis ikke se mye forskjell på. Dessuten har vel Kodak Technical Pan overfølsomhet for rødt - noe som kan være et problem i seg selv.
MVH CA
Mats N.

...well, har knappt brukt den de siste åren, men har en hel del neg. från den.Ett tag var det bara kornet (frånvaron av det) jag sökte, och då stötte jag på denna film.Visst har jag fått mkt bra resultat med tex. T-Max 100, men ingen film har varit så enormt skarp och ''läcker'' som T-Pan, får ta ett par igen när tid ges att vara ute, och lägga in, när jag skaffat filmskanner.(Snart nödvändigt om jag skall komma längre än till framk. av neg...)
Nog vill jag ha bra resultat, men är ändå inte helperfektionist, så rödkänsligheten har jag inte sett som något problem faktiskt, i praktiken.
MVH/Mats N.
Lars-Anders M.

Mats portrettet er fint det. Jeg liker det. Du har fin kontakt med din syster som har fattat ett viktigt beslut. Det er fin stemmning over bilden. Førts ner jeg så det tengte jeg på ett gammalt bilde från min barndom.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu