who is that girl?
jenta mi elsker å teste ut farger og mønster- sminke er et must. men hun er flink da... men det ligner ikke på dattera mi akkurat...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger90
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_635366} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
MERETHE N.
Vil gjærne ha tilbakemeld om lys skygger avstand osv. Se gjærne på tidligere bilder også. Elsker å ta bilder og vil gjærne ta så bra bilder som mulig. Glad for ris og ros.
Arvid K.
Hei!
Du har også fått den typiske hakeskyggen som alltid blir et resultat ved direkte eller takreflektert blits. Hadde din datter holdt en refleksskjerm i fanget og blitsen rettet mot taket, hadde denne skyggen ikke oppstått. Nå er den ikke så framtredende her, på noen portretter stikker skyggen ned som en sort pyramide!. Da syns jeg det er litt verre det at bildet er litt uskarpt. Framfor alt er det et must at øynene er skarpe ved portretter. Du må gjerne bløte opp ansikt og hår en tanke, men øynene SKAL være skarpe.
Arvid K.
Ps siden det spesielt var lyssetting og skygger du ønsket tilbakemelding på, har jeg ikke nevnt den forstyrrende tvén med den enda mere forstyrrende lampen på - i bakgrunnen!
MERETHE N.
Takk :)
Jeg kan ikke så mye om redigering, men skal prøve å gjøre meg kjent m den delen av billedbehandling. Hvordan gjøre øynene skarpere? Er enig i tv og lampe, de skulle ikke vært der.
Kirsten H.
Arvid har sagt mye av det jeg tenkte. Jeg vil foreslå at du øver deg på å ta bilder av mennesker i naturlig lys før du går løs på krevende blitsfotografering. Da vil du sikkert oppnå bedre resultater.
mvh Kirsten
Per Olav V. T.
Hei, øynene virker ute av fokus (eventuelt har du bevegelse kombinert med lav lukkertid) så bildet kan ikke reddes med etterbehandling. Sett kameraet til å fokusere på kun senterpunktet og fokuser på det nærmeste øyet (hvis hodet er skrådd). Mistenker at du ikke har hatt kontroll på hvor fokuspunktet er. Som nevnt av Kirsten så ville jeg øvd mer på grunnleggende teknikk med naturlig lys før du prøver deg på lyssetting med blits. Blitslys rett forfra som vist her er sjeldent flatterende. Du vil oppnå mye bedre resultat hvis du tar deg tid til å studere og øve deg med en ekstern blits kombinert med teknikker hvor du retter den mot vegg eller tak etc. for å få et indirekte mykere lys. Søk inne på f.eks. youtube hvor det finnes en god del beskrivende videoer for lyssettingsteknikker.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu