Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde60mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger262
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_63574} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Inger-Lise S.

Et vakkert bilde fra deg igjen! Nydelige farger og herlig soft effekt! Hilsen Inger-Lise
Nils L.

Supert lys. bra komposisjon.

Mvh Nils :-)
Steinulf L.

Flott lys. Like vakkert som det forrige bildet..
Avsluttet .

Vet ikke helt hva jeg skal si om dette bildet, lyset og komposisjonen er bra. Kunne kanskje tenkt meg litt større dybdeskarphet, men det er ikke sikkert at det hadde fungert bedre av den grunn
Marcelo V.

Synes soppen og det''grønne'' til venstre er et bilde i seg selv. Resten kommer til overs.
Hilsen
Stig B.

Fine farger og fin bakgrunn, men jeg synes soppen og en av de grønne er nok :).
Mvh Stig
Ann F.

Enig med Marcelo og Stig, venstre del er et godt nok bilde i seg selv.
Mvh Ann
Nils B.

Bra. Men mangt kan sikkert sies om dette bilet, b.la, at det inneholder flere muligheter for beskjæring og at det finnes flere pene bilder i bildet. Slik det fremstår nå så har det tiltalende lys og flott klarhet i fargene, men, her sliter jeg med å finne ro. Du har to iøynefallende konkurenter som trekker i øyene mine. Først ser jeg nede og derretter så ser jeg inn i bildet, for så å se på bildets fremkant. Bildet er bra, men som sagt jeg sliter litt med roen i bildet.
mvh Nils
Hans Olav S.

Nok et kunstnerisk fotografi fra deg. Det var en fin effekt du har der, med skarphet på forgrunnselementene, og diffus/uklar bakgrunn. Men jeg er litt enig med de andre her i at det kanskje ble for mye å fokusere på? Jeg likte best soppen og høyre del av bildet.

Mvh
Hans Olav

Bjørn H.

Liker det kjempegodt ... Nydelig lys og et delikat motiv

Bjørn
Øyvind A.

Spesielt bilde, fine farger og strukturer. Og jeg tviler ikke et øyeblikk på at komposisjonen er blitt til etter nøye planlegging fra din side. Likevel vil jeg si at jeg synes det blir litt vel mye her, og som andre også er inne på, mener jeg at beskjæring kan ha noe for seg (flere muligheter). Ellers synes jeg det er fint med de gjentagende formene på høyre og venstre side.
mvh Øyvind
Jóhann Á.

Hei Tom!
To bilder i et? De ekke muli d!!
Syns elementene blir for sterke, hver for seg, til å lage et helt bilde. Et flott Tom bilde på venstre siden, og en spennende sak i bladene til høyre. Men liker arbeidet ditt med lys og fokus i begge to!! :o)
Tom A. T.

Takker for kommentarer. Ser poenget med flere bilder i ett her, men jeg ble nok litt for ''opphengt'' i lyset på høyresiden til at jeg fikk åpnet øynene helt.
mvh Tom T
Reidun G.

Nydelige farger og lys, men jeg sitter og føler at soppen er taperen stakkars :-)
Reidun
Ketil K.

Enig med flere her at det ble vel mye i bildet, venstre halvdel holder som eget motiv. I tillegg synes jeg soppen kom litt for tett på mosen? til venstre. Pluss for originalitet, elementbruk og lys.
Carsten A.

Enig med mange her, ser jeg, og med skikkelig pluss for teknikk, farger og lys. Men det ble altså litt for mye på en gang, av to løsninger: Beskjæring nedenfra for å ta bort det meste av den litt for gilde saken til høyre, eller bare bruke venstre del av bildet. Det på venstre side blir mitt valg, og det er bra!
MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu