Odin
Utstyr
  • Canon 5D Mk III
  • Canon 70-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger63
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_635984} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
tom mamen b.

kjempefint utrykk i gutten, men jeg lurer på om bildet generelt er for lyst? det er også noe uskarpt i håret mens øyenbryn/vipper er skarpe (grunnet bruk 200mm og full blender = liten dybdeskarphet?)

mvh
Tom Mamen Braastad
Morten E.

Jeg har gjort det lysere siden luebremmen skapte for stor skygge. Og hva blenderen angår så tar du feil, den var på 4,5 mener jeg. Bildet er tatt på kloss hold.
Harald N.

Nært pg fint portrett der augene og dei fine fargane gjer biletet.

Mvh Harald
Morten E.

Takk for d Harald!
tom mamen b.

f:4,5 er vel bortimot full blender? canon lager 2 70 - 200mm, en med lysstyrke 2,8 (har selv hatt en) og en med lysstyrke 4. Uansett hvilken av disse zoomtelene du har så er blender 4 (som korrekt skrives: f: 4) bortimot full blender (altså STOR blenderåpning) og det gir liten dybdeskarphet!
Jeg tror fortsatt du kan gjøre bildet mørkere uten at det vil forringe kvaliteten på intensiteten i øynene (skyggepartiet under lueskyggen) på gutten - jeg tror det bare vil øke stoffligheten totalt i bildet, - men det er nå bare min mening da ;-)

mvh

Tom Mamen Braastad
Morten E.

Dette er objektivet med 2,8 f. Og det var da voldsomt til belæring på skrivemåter? En blender er da vel en blender, uansett hvordan det skrives? :)At det gir liten dybdeskarphet vet jeg utmerket godt, det var jo også meningen med bildet.

Nei, jeg har sett bildet mørkere og det var derfor jeg gjorde det lysere, for å få øynene mere frem.

Takk for innspillet, for øvrig, Tom Mamen Braastad.
tom mamen b.

hei Morten
BEKLAGER den voldsomme belæringen, ville bare påpeke at f:4,5 er en ganske stor blender (som gir liten dybdeskar............osv) - noe jeg pekte på i min første kommentar - hvor du sa at jeg tok feil!
Beklager utfallet Morten Eriksen

mvh

Tom Mamen Braastad
Anne Marie B.

For meg er det et bilde som fanger min oppmerksomhet. Rent og klart og ujålete. Den blå capsen er helt perfekt til de blå øynene.
Morten E.

Anne Marie: Takk for det :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu