Utstyr
  • Nikon D 3200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger176
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_636171} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Morten W.
+1
Det er nært, men det fungerer dårlig med en såpass "perfekt" diagonal. Det er også en falk i på full fart fremover, og den trenger mer luft i fartsretningen. Man tror det er fint å beskjære sånn, men det blir altså helt feil.
Du har fått god skarphet, men det synes ikke på bildet. Du må dra på mer i etterbehandlingen.
Lennart Wam H.

Gratulerer gutten min med nok et godt levert resultat. Jeg beklager at jeg ble irritert på deg da du bare måtte se på dette bildet som du var veldig spent på hvordan ble. Jeg hadde vel ikke helt forståelsen for at det var viktigere enn å fortsette å prøve å ta gode bilder av lerkefalkene som fortsatt var tett på oss. Dette var første gang vi har opplevd å se falkene på nært hold, hvor lenge det blir til neste gang, ja det vet vi ikke kanskje skjer det aldri igjen. Kanskje kjører jeg deg for hardt og er i ferd med å ta fra deg gleden med å fotografere fugler og dyr. Det er ikke alltid like lett å være far.
Lennart Wam H.

For å ta så gode bilder som du har gjort ved flere anledninger skal man ha veldig mye flaks, men som jeg ser det så holder det ikke bare å ha flaks, det jeg mener er at du er i ferd med å bli en dyktig fotograf. Jeg er veldig stolt og glad for å ha deg med på «fugletur» som fotograf, sønn og ikke minst en sann venn.
Lennart Wam H.

Det er jeg som beskjærer og bearbeider alle bildene til Michael. Det er mulig jeg ikke er helt kompetent, og har i tillegg dårlig smak av hvordan et bilde kan bli seende ut. Hvis det er noen som har lyst til å beskjære og bearbeide originalen for å vise og overbevise at sånn kunne det vært gjort. Ta kontakt på LWH@live.no. Hvis resultatet blir bra og du vil legger jeg dette resultatet ut neste gang om ønskelig med navn på redigereren.
Roar K.
+1
Forstår godt at man her vil beskjære så tett for å få fram detaljene. Men diagonal fra hjørne mot hjørne blir galt både perspektivmessig og spenningsmessig. Elementer og/eller linjer samt den forlengede linje av slike bør ikke dure direkte ut i hjørnene. Men en diagonal som her blir det best spenning mellom en kortside og en langside.
Ser ut til at fotografen er iferd med å få tak på dette med fluktbilder. Svært god skarphet på hode og øye, men muligens likevel har tapt litt på hard beskjæring fra pappas side - og da tenker jeg mer på kropp og vinger. Men nå vet jo ikke jeg noe om hverken objektiv eller avstand dette er eksponert i så jeg bør være litt forsiktig med å komme med bastante meninger.

Roar.
Morten W.
+1
Jeg googlet navnet før jeg kommenterte bildet fordi jeg ikke kunne være sikker på alder på fotograf. Da kom jeg over en voksen person.
Det er nemlig flere her inne som har barnebilde av seg selv som profilbilde selv om de er voksne. Så derfor skrev jeg i vei. Men jeg tok meg altså tid til å lære bort ting til andre.

Lurt, foresten, å sette alder på seg i profilen når man er så ung som på bildet.

Det er brukt 500mm på bildet. En person som er så ung som profilbildet viser, må ha et sterkt talent og voksen motorikk.

Stå på videre.

Lennart Wam H.

Jeg takker for tilbakemeldingene og skal begynne å tenke litt mer på beskjæring og redigering.
Michael Wam H.

Jeg er et barn!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu