Opus 11
Bildet inngår i albumet Rundt Island 2013 - Fra en rundseiling rundt Island
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger183
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_636282} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Leif Egil H.
Hei

Flott bilde, antar at det er tatt på Svalbard?
Grunnen til at jeg synes bildet er flott, er flere. Det er en meget god dybde i bildet, og det mange detaljer i fjellene og himmelen som er med å fange øyet innfover i bildet. Det er flott slik solen slår gjennom skyene og lyser opp det ellers noe dunkle landskapet. En rett horisont som er kraftig markert opp mot fjellene gir bildet balanse.


Leif Egil
Kristinn G.
Takk
Bildet er tatt på vestkysten av iskland for ca en uke
Kirsten H.
Et bilde med god balanse mellom lys og mørke. Motivet er enkelt bygget opp, nesten grafisk i uttrykket. Sola som bryter gjennom skyene gir fint liv til bildet. Et harmonisk bilde!
Mvh Kirsten
Arne Henning G.
Synes som de to foregående innleggende at mye er veldig bra. Og for min del fungerer bildet godt 3/4 fra venstre mot høyre. Det jeg ikke liker er den siste vertikale fjerdedelen til høyre. Den svarte skyen stuper ned som en vegg, og fjellsiden ligger her også i skyggen. Vanskelig å kritisere skyen for å være feil og at fjellet ligger i skyggen, men i mine øyne skaper dette ubalanse i komposisjonen. Når jeg ser på bildet, så fanges blikket av det som skjer i midten og til venstre. Det som skjer til høyre er derimot så kraftig brudd at det blir mer forstyrrende en berikende.
Kristinn G.
Kanskje kutt til venstre passer, for prøve
Arne Henning G.
...eller kanskje trikse litt i PS slik at det ikke blir så dramatisk brudd (lette det mørke partiet). For fjellformasjonene i høyre bildekant må være med i mine øyne.
Avsluttet .
Synes det er mye støy i relativt bra lysforhold, skyter du med film?
Kristinn G.
Ikke mrd film. Eksperimenterer med [ f[ frem dunkelhet, ved [ etterligne filmeffekt i lite lys.
Sp
Thomas J.
vakkert. fine tegninger.
Børge W.
Du har fått frem filmlooken på en utmerket måte, samtidig som du har bevart detaljer i fjellpanoramaet og unngått å brenne ut høylyset. Dessverre har himmelen blitt preget av at du har bevart lysbrytningen gjennom skyene. Her hadde et gradert gråfilter kommet til sin rett fremfor etterbehandling.
Kristinn G.
Takk Børge og Thomas
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu