" Sjefsbukken ved engen "
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-06-08 00:57:01
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-06-08 00:59:30
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger50
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_637107} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Svein R J.

Tre flotte versjoner av bukken i engen godt kamuflert her så her trives den nok godt

Mvh svein
Roar K.

Føler seg nok litt tryggere med litt kvist og kvast mellom seg og fotografen. Skal ikke mye til. Har sett det en del på safarier i Afrika.
Fin serie der miljøet så absolutt er et pluss.

Roar
Dag Tore ..

På ny en vakker rådyrserie av "praktbukken" Godt jobbet å få bilde av denne sekstaggeren i vakkert miljø;)Stå på!!!! God fotohelg Mvh DAG
Trond W.

Stilige bilder av bukken. Teknisk bra med fint lys.

Trond
Jostein S.

Hei
Rådyreksperten i aksjon!
Et flott blikk den rådyrbukken har
Jostein
Bjørn Åge O.

Mange tusen takk folkens,for de fine komentarene dere har gitt til Sjefen ved engen.Dette er den samme bukk som jeg la ut som jeg kalte trofebukken,men fikk lurt den på bedre hold på denne dagen. v1 v2 på sirka 35-40m.så kom den beitende til 17-20m i v3.Igjen mange takk for komentarene dere har gitt.Fortsatt en god helg
Cato E.

Er på bukken (Rådyrene) du også ser jeg. Bra levert av en noe usikker bukk som ikke helt har været deg ser det ut til i billedrekkefølgen. Bra komp, skarphet og miljø.

Mvh
Cato
Bjørn Åge O.

Mange takk for komentaren cato,ja er mye ute etter rådyrene,de er mine favoritter.Denne bukken hadde ingen anelse på fotografen denne dagen,øyekontakten skyldes eksponeringskneppene,hadde en gunstig vinnretnig men lite trekk.da den kom nermere som v3 da ble lyddemperen brukt men da er det bare et og et skudd som gjelder som blir en liten nakkdel for eksempel en skulle få murligheter til sprang bilder.Bukken går til høgere i bilde i v3 og der står det en del trær med mye daler og leit og fotografere.så den forsvant rolig ut av bilde uviten om fotografen denne gang.Og igjen takk for din komentar og lykke til med dine rådyrbilder du også,skjønte jeg det rett så koser du deg med det samme
Sissel Elisabeth H.

Fine bilder av den staslige bukken. Fin blikkontakt i v1 og kjekt å se den i daglige gjøremål i v2 og v3.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Bjørn Åge O.

Mange tusen takk Sissel, artig det at du likte,sjefsbukken
Oddmund K.

Flott serie av bukken i krattet som går i samme farger som dyret, gode teknisk med fine farger :)
mvh Oddmund
Bjørn Åge O.

Mange takk Oddmund,setter pris på din komentar.
Bernt Ø.

Denne serien er etter min mening den beste blant flere fine rådyrbilder du har tatt. Nydelige omgivelser i krattet, som ikke blir rotete fordi det er jevnt tett og god skarphet og eksponering. Det krever mye arbeid og dyktighet å komme i de situasjonene du gjør.

Mvh,
Bernt
Bjørn Åge O.

Hei
Takk for den fine komentare Bernt,du gir til mine bilder og mitt arbed det setter jeg stor pris på.og det er artig,du har jo fortåelse for slikt arbeid for du oppererer jo mye på det samme feltet.Så igjen mange takk.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu