Sandeman
Tatt i lokalet til firmaet Sandeman i Porto. Firmaets berømte logo i bakgrunnen. Firmaet er kjent for sin gode portvin siden oppstarten i 1790.
Bildet inngår i albumet Portugal -
Utstyr
  • Olympus E-5
  • Olympus 12-60mm
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/8s
  • Nei
  • Annet3200 ISO. Frihånd med støtte.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_636937} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Roar K.

Kanskje de burde sende noe av denne vinen til sin tidligere koloni gjennom 451 år, Goa i India for den vi får der er så søt at tunga blir hengende fast i ganen.
Fint komponert med god bruk av lyset. Den opplyste mørke logoen skaper dybde i bildet.
Støyen kunne kanskje vært noe mer dempet. Jeg tenker da spesielt på området nede langs nedre ramme til venstre på undersiden av tønna. Det resterende kan vel kanskje gå for å være struktur.

Roar
Bjørnar P.

Ingen plagsom støy på min skjerm. Det er naturligvis individuelt hvor følsom en er for slikt, og i tillegg kan skjermen ha stor betydning. Skjermen på bærbare maskiner er særlig problematiske i så måte, da støy i mørke parti lett blir veldig synlig dersom skjermen vippes litt opp eller ned. For korrekt vurdering anbefales derfor stasjonære skjermer av god kvalitet.
Olav Bjarte K.

Bildet gir meg i første omgang en god følelse av rustikt miljø.

Det er sammensatt av ulike elementer, og fungerer bra som helhet. Blikket dras ubønnhørlig mot "Mandrake"figuren i bakgrunnen, men jeg finner likevel anledning til å studere de andre detaljene.

Bildet ga meg noe til å tygge på, jeg sitter til slutt tilbake med en følelse av surrealisme.

Fint!

Vennlig hilsen.

Bjørn B.

Liker bildet veldgi godt. Stemningsfult og godt komponert. Nå er det vel et lite vindue der, men kunne kanskje også se ut som om det var en liten gang inn til rommet, og hvor Fantomet er på vei inn :-)
Bjørnar P.

Olav og Bjørn: Figuren i bakgrunnen er firmaets logo. Logoen har en interessant historie, som dere kan lese her: http://www.sandeman.eu/homepage/en. I dette tilfellet virket det som det var en liten skulptur som var belyst bakfra. Figuren var i en hylle på veggen. Stemningsfullt å se på der og da, og jeg er glad for at noen av stemningen ble overført til bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu