Gjest i Norge
Shorts er et vanlig antrekk på brygga i Tønsberg. Men kombinert med høye hæler og leopardtopp vekker det en viss oppsikt. Den unge damen føler seg tydelig ubekvem.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger51
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_638142} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Roar K.

....og jeg som trodde Tønsberg var en ferieby med dertil akseptert bekledning. Men i den senere tid har man jo også sett at det ikke er akseptabelt med menn i bar overkropp som sprader rundt i bybildet heller. Kanskje har det med at overvekt har blitt mer vanlig enn veltrente kropper med "vaskebrett"?
Nå var det jo en periode da man kunne se velfødde damer med det man karakteriserte som panoramaræv tuslet rundt i bybildet i trange shorts så lårflesket dissa for de ville så visst ikke være noe annerledes i klesveien enn de unge slanke i hotpants. Men tia går så det er kanskje lenge lenge siden det.
Så på Ragnarock fra Holmenkollen 1973 på NRK i går. Der var det ikke så få jeg kjente igjen som har endra utseende i løpet av de 40 åra som har gått.
Men når alt dette er sagt så ser ikke jeg noe galt i damens antrekk. Damene ligger tross alt toppløse i parkene rundt om i Oslo selv om ikke alle liker det.
Husker et avisinnlegg fra en dame som pleide å lufte hunden sin i parken klage på dette for hunden skulle jo ikke behøve å se slikt på sin luftetur midt i byen - og så kan man jo mene hva man vil om et slikt argument.

Roar
Carsten W.

Jeg ble meg fanget av "søppel"-skiltet som peker mot gjestene og begynnte å tvile på gastronomens yrkesmoral...;))
Solvår B.

Herlig fortellende gatefoto med mange detaljer å studere. Det første jeg også fikk øye på, var søppel-skiltet før blikket mitt vandret videre.
: ) Solvår
Kirsten H.

Tusen takk dere! Det har skjedd noe siden vi var unge, Roar! Dagens 20-åringer har holdninger som kan spres tilbake til 50-tallet når det gjelder kropp. Du kan gjerne vise fram kroppen din, men den må være perfekt og den må være påkledd, helst i dagens merkevaretøy. Datteren til en bekjent reiste ens ærend til London for å skaffe seg den dongeribuksa hun mente hun trengte.
Selv tilhører jeg en generasjon som knapt visst hva en bh var, men vi har vel moderert oss og tilpasset oss den nye tid vi også.
Men det jeg fanget opp var ei jente, muligens fra et annet land, som gikk kledd slik at folk snudde seg og gliste høylytt. Søppelskiltet peker på noen, spørsmålet er på hvem?
Avsluttet .

Bra observert Kirsten, flott at du la det ut i svart hvit det høynet opplevelsen i bildet.

Mvh Tormod
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu