time break
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger193
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_638504} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Carsten W.

En sitteplass jeg kunne tenke meg...;)
Jeg tror du burde myke svevende steinen litt for å fa helheten mer frem.
Jon S.

Hei. Sprøtt og riktig på samme tid. Bildet gir meg så mange asossiasjoner at jeg får problemer med å sortere. Koker det ned til at livets forskjellige dimensjoner og virkeligheter får meg til å beundre og nyte bildet. Når det gjelder det tekniske, og arrester meg gjerne om jeg tar feil, men syntes at forløpningen nederst på det fremste stolbeinet har samme vinkel, høydeplassering og styrke som den bakenforliggende skygge. Får litt uheldig følelse av at skyggen ikke ligger bak. Ihvertfall ser det slik ut på min Mac- skjerm. Pirk, og jeg skammer meg fordi bildet er så bra ellers, men når man blir sittende å se på et bilde leeeeeeenge, så..........Mvh. Jon
tom mamen b.

hei Jon - og takker for veldig flott kommentar. Du har nok delvis rett mht skyggen - i dette bilde var det 1. gang jeg laget kunstig skygge og var ikke helt dreven (lager det bedre nå)! Bildet er skrevet ut på lerret og montert på kileramme i størrelsen 70cm x 100cm - så det er litt seint å endre på nå :-)

mvh

Tom Mamen Braastad
tom mamen b.

glemte å takke for din kommentar Carsten - TAKKER

mvh

Tom Mamen Braastad
Truls Bastian H.

Enda et mesterbilde ifra symbolikkens mester. Her må en sette seg ned å tenke å fundere - hva ofte inteligente og/eller filosoferende mennesker liker å gjøre. Dette er mat for tankene, gjort på en nydelig proff teknisk måte
Lars-Anders M.

Vi trenger slike som deg her på dotten. Du viser spennende bilder som dette. En stol på en stein som svever i lufta. Ja her er vi kanskje på en annen planet. Stå på.
Sissel Kleivdal H.

Med første øyekast ga bildet assosiasjoner til Prekestolen i Rogaland.Sikkert fordi det har foregått et stunt der som innbefattet en stol,en mann og balansekunst.
Dette motivet balanserer supert og har en symbolikk som treffer meg...

Mvh
Sissel
Avsluttet .

Å rive seg løs, legge arbeidet til side, og å koble 100% av og nyte trenger alle å gjøre ofte, og det er fint at du minner oss på det :)
Å dyrke lidenskaper er en fin måte å koble av og nyte på :)
At steinen svever gir meg disse tankene.
Takk for at du deler! :)
Mvh Liv
Ellen Chatrine L.

Detta likte jeg godt! Hvorfor? Det bare er sånn Ellensk :)
Jostein G.

Jeg tenker Salvador Dali. Flott påskebilde.....kan sette seg ned og slappe av i en annen verden med en verdslig kopp kaffe kanskje ! ? Skjønte ikke helt det med skyggene som ble nevnt der oppe, men kanskje litt mørke skygger i forhold til den relativt mer opplyste baksiden av svevesteinen. Fin ensfarget tone...som gjør bildet mer alien syntes jeg og også mer fokusert på det surrealistiske...ikke noe distraherende sterke farger...mener jeg.




Mvh Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu