En mandag morgen...
...i rådyrmarkene...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-06-24 08:51:31
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-06-24 08:52:07
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2013-06-24 08:53:30
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2013-06-24 08:54:20
    Versjon #5
Utstyr
  • Canon EOS 5DMkIII
  • EF200-400mm f/4L IS 1.4x
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger125
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_638650} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Bjørn Åge O.

Ser du er mye ute og jager fotomotiver Odd med ditt utstyr som du mestrer veldig bra.v1 ble et flott bide av r bukken som står så fint innemellom skogsbreinene for og gjøre seg litt mindre synlig for fotografen,i v3 håper jeg det er revelokken som er mord i blikke og ikke v5?.v5 blir ett hjerteskjærende bilde for meg,der det er en stresset mor og kalv,i så måte en god serie der du har hatt en vellykket fotomorgen
Odd Chr. K.

Takk Bjørn Åge,
Ja, V5 kan sikkert virke idyllisk ødeleggende, men disse dyra ferdes i landskap med relativt mye folk, og blir nok ikke så stresset av en situasjon som denne. Dette er helt dagligdags for dyra. Her ble riktignok geita støkket av fotografen, men den og kalvene (to) forsvant 150m bort til neste treklynge og beitet videre... En annen sak er å bli værende der geita har lagt igjen de små - da blir hun stresset...
Odd C.
Jørn A.R. A.

Hei Odd,
Ser ut til at du har hatt en super mandagsmorgen. Kjempeflotte opptak! Personlig likte jeg V5 best. Pluss for jord / lort i lufta. Håper det var du eller noen andre som støkte geita og kjeet - ikke reven.
Mvh Jørn
Jørn A.R. A.

Hei Odd,
Ser ut til at du har hatt en super mandagsmorgen. Kjempeflotte opptak! Personlig likte jeg V5 best. Pluss for jord / lort i lufta. Håper det var du eller noen andre som støkte geita og kjeet - ikke reven.
Mvh Jørn
Bjørn Åge O.

Ja det er flott og høre jeg kann ikke lukte din atferd i naturen,jeg bare ser det bildene formidler,at dyra er sresset det er det vel ingen tvil om.men som en dykdig fotojeger som du er så regner jeg da med at du vet hvor de dyrene ligger så du nevner jo støkket,og heller ikke vet jeg om du er ute ette sprangbilder,jeg sier ikke at du gjør det,Odd jeg hoper du ikke henger meg for dette det er ikke rettet mot deg jeg tar fram det generelle der det finnes en del fotografer som gjør mye for en vær pris for sine motiver som truer seg nermere og nermere i eggesitusjoner ol.
Jeg er ikke feilfri selv men jeg prøver så godt jeg kann og ferdes i naturen med en forsiktighet i disse tider.

Mvh Bjørn.Å.O










Dag Tore ..

Hei! Det ble en meget vakker bildeserie fra rådyrensrike! Gode tekniske kvaliteter med noe "blandet drops" Det beste resultatet er nokk bukkebilde,reven og råen med kalv! Jeg ser at du får gode resultater med den nye "superlinsen" Ønsker deg nye fine fotodager i sommer! Ps: Er stadig ute og registrer nye bukker,mange av dem er kommet i brunsten! Venter spendt på selve parringe.(sirka 14 dager?) Hilsen DAG
Odd Chr. K.

Uenig at dette er stress - her snakker vi om normalt fluktmønster og tålegrense for menneskelig nærhet hos dyr/fugler. Er kjøttmeisen stressa når den flytter seg 5m når du tusler gjennon skogen? Neppe. Men ja, med sunn fornuft og varsomhet skal man ferdes i ynglingstiden.
Dag T; Går vel en måneds tid før bukken virkelig "tar`n ut"...
Odd C.
Bjørn Åge O.

Helt greit,gidder ikke ta det lenger en hit. Du for bare ha dine meninger om visse verse så har jeg mine. Du for ha gode fotodager videre.
Svein R J.

En herlig morgenserie fra rådyrbukken på vei inn i skogen, di våte kjøttmeisene,den truende reven som lusker i det våte gresset,den lille gråe snapperen som speider og det sisite bilde av mor og barn i fullt firsprang

Mvh Svein
Avsluttet .

En nydelig serie med bilder har du fått deg her. Likte aller best v5 der du treffer perfekt med skarpheten på dem begge, og pluss for det som fyker opp i spranget.
Og kjøttmeisen som har morgenmøte:) Reven lusker ikke over isen.
Finfin blikk-kontakt i v1. Og fuglen på en ekte u- u-impregnert materiale:) Ikke videre fint når man finner fugler stående på Maxbo-påler.
mvh arild
Frode L.

Hei.

En knallserie, må si jeg er misunnelig på alle rådyra du koser deg med :)
Må si det nye "glasset" funker sabla bra, men det gjør nok karen bak kameraet også.
Ja takk, hele serien.

Frode.
Sissel Elisabeth H.

Kjekt å være med deg på slike opplevelser. V5 er bare helt herlig. Her går det unna så det fyker, og stilen er 20 blank. En severdig serie.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Odd Chr. K.

Mange takk for trivelige kommentarer og innspill til "vær varsom" - viktig det!
Odd C.
Lillian Utstrand G.

Kjempefin serie, Odd Chr! Likte svært godt V1 der bukken lusker inne i bregnene, stilig! De andre er også flotte bilder, og klart at mamma løper når det kommer mennesker! Der er slik hun oppdrar og lærer den lille til å frykte oss! Hadde ikke vært mye rådyr igjen om disse små aldri hadde lært å frykte mennesket! En rådyrkalv lar seg lett temme samme hvor dypt instinktet sitter......
Mvh Lillian
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu