Brasil 19
Fra favelaen ''Santa Marta'', Rio de Janeiro 1991.
Utstyr
  • Nikon F801S
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeKodachrome
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger75
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_636} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Fridgeir W.

Obrigado senhor. En virkelig fin serie Brasil-bilder. Har selv arbeidet med gatebarnproblematikk i Brasil i 10 år og har en del ruller derfra. Mye elendighet, men får Brasil - lengsel aldeles når jeg ser bildene dine.

Du har mestret å få fram det glade, det triste, det politiske og hverdagen. Tipper denne serien er brukt i et tidskrift. Har vurdert å sette inn noen bilder fra Brasil selv, men vet ikke om jeg våger etter disse bildene. Bildet nr.10 viser glede og fart, ei riktig samba-prisesse. Bildet på denne siden er også dyktig komponert der du ser favelaen fra innsiden av et planke-hus.

Teknisk har du også lykkes, men det aller viktigste med disse bildene er tragedien til et av verdens rikeste land. Der har du truffet blink. Bildene av den døde gategutten er også et sterkt vitnesbyrd. Har du flere...?
Olav V.

Bra, klassisk dokumentar. Savner en ''scenesetter'' eller to, som viser hvordan en ''gate'' i en favella ser ut. Menneskene kommer godt frem. Har det vært på trykk?
Frode J.

Likte også serien, noen er litt flatt belyst. Savner også den ''travle'' gatesenen, går ut fra at du har en variant.
Mye bra, og endelig en serie i farger. Sort/hvit er fint og bra, men av og til blir det litt mye.
Godt jobbet.
Avsluttet .

Vel, I går var jeg på Museet for amtidkunst og hårete på Rainer Ganahl sine tanker om hva som skjer i Østeriket ( Sjekk ut http://bbs.thing.net (enter as guest''))
Der møtte jeg en fra en poltistat, og hans tanker om vestens kappe av sivilisasjon satte meg ut av spill.
UANSETT.
Hva er snøff? personlig så mener jeg at veldig mye av det som jeg ser i avviene og på TV er snøff ( TVNORGE). Og også Brasil 4og 12 kan kalles snøff. Jeg vet at dette ikke er plassen for denne disku. men noen tanker om hva snøff er er på sin plass. De provoserer meg- bryter ned den intellektuelle avstanden jeg nordmalt har til fotografi.
Sterkt i sin troverdighet om at dette skjer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu